و اصلا همین داره حالمو بد میکنه و اصلا خوشحال نیستم
الان ۴ هفته ام ولی همش بش فکر میکنم
اندامم که همه تعریف میکردن خراب شه
میشه همزمان با سزارین ابدومینوپلاستی کرد؟تجربه دارید؟
دکتر زنان انجام میده یا چراح پلاستیک؟
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
من ورزش کردم کامللللل صاففففف نه یکممممم مونده بود که خب طبیعیه و مشکلی باهاش نداشتم&n ...
نه من ۶ پک میخواستم اخه بلید صافه صاف شه اصلا تو برنامم برای زندگی بچه نبود و اینم اولیو اخریه
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سزارین شکم رو نگه میداره بعد زایمان پوستش شل میشه طبیعی فرم بدن رو بعد زایمان مثل روز اول میگنه البت ...
طبیعی نمیتونم
میدونم همه وحشت دارن ولی با داروی آرامبخش دردت کمتر میشه باور کن
نمیدونم خیلی مونده هنوز
اخه اونم واژن گشاد میشه
میدوزن کجاش گشاد میشه😂فعلا از داشتن تو دلیت لذت ببر تو شکمته خیلی بهتره ☹
اصلا لذتی نمیبرم حس خوبی ندارم بااینکه نمیخوام اتفاقی واسش بیفته ولی انگار افسرده شدم چون من هیچوقت بچه نمیخواستم
چندسالته اگر بی برنامه و ناخواسته باردار شدی حق داری ولی چندماه دگ ک تکون بخوره میشه همه جونت
28
اره اصلا فگرشو نمیکردم تو دوده ای بود که شانس بارداری وجود نداشت