2777
2789
من ورزش کردم  کامللللل صاففففف نه یکممممم مونده بود که خب طبیعیه  و مشکلی باهاش نداشتم&n ...

نه من ۶ پک میخواستم اخه  بلید صافه صاف شه اصلا تو برنامم برای زندگی بچه نبود و اینم اولیو اخریه 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین شکم رو نگه میداره بعد زایمان پوستش شل میشه طبیعی فرم بدن رو بعد زایمان مثل روز اول میگنه البته اگ ورزش کنی

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
نه من ۶ پک میخواستم اخه  بلید صافه صاف شه اصلا تو برنامم برای زندگی بچه نبود و اینم اولیو اخریه ...

من برنامم شوهر هم نبود چ برسه بچه  

زندگیه دیگه

همه چییییی قابل حل شدنه

من فقط شیر خودمو ندادم که خب به دلایلی که خودم نمیخواستم وگرنه بقیه چیزاش خیلییییی شیرینه

بذار تکوناشو حس کنی  بذار بغلش کنی 

همرووو یادت میره

پاستیل سابقم که برگشتم  
سزارین شکم رو نگه میداره بعد زایمان پوستش شل میشه طبیعی فرم بدن رو بعد زایمان مثل روز اول میگنه البت ...

طبیعی نمیتونم 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

طبیعی نمیتونم 

میدونم همه وحشت دارن ولی با داروی آرامبخش دردت کمتر میشه باور کن

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
میدونم همه وحشت دارن ولی با داروی آرامبخش دردت کمتر میشه باور کن

نمیدونم خیلی مونده هنوز 

اخه اونم واژن گشاد میشه 

نمیدونم خیلی مونده هنوز  اخه اونم واژن گشاد میشه

میدوزن کجاش گشاد میشه😂فعلا از داشتن تو دلیت لذت ببر تو شکمته خیلی بهتره ☹

میدوزن کجاش گشاد میشه😂فعلا از داشتن تو دلیت لذت ببر تو شکمته خیلی بهتره ☹

اصلا لذتی نمیبرم حس خوبی ندارم بااینکه نمیخوام اتفاقی واسش بیفته ولی انگار افسرده شدم چون من هیچوقت بچه نمیخواستم

اصلا لذتی نمیبرم حس خوبی ندارم بااینکه نمیخوام اتفاقی واسش بیفته ولی انگار افسرده شدم چون من هیچوقت ...

چندسالته اگر بی برنامه و ناخواسته باردار شدی حق داری ولی چندماه دگ ک تکون بخوره میشه همه جونت 

چندسالته اگر بی برنامه و ناخواسته باردار شدی حق داری ولی چندماه دگ ک تکون بخوره میشه همه جونت 

28 

اره اصلا فگرشو نمیکردم تو دوده ای بود که شانس بارداری وجود نداشت