2777
2789
اگه بعد زایمان تا ۱۲ساعت هیچگونه مایعاتی نخوری و شکمت با دستمال تمیز و پهن تا ۳روز مداوم ببندی شکمت ...

کار اشتباهیه 

دقیقا برعکس حرف دکتراست که میگن بعد زایمان برای سلامت بدن باید تندتند مایعات و نسکافه و.....بخوری هم برای شیرین هم برای زودتر خوب شدنت

دومین_کاربری‌م

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار اشتباهیه  دقیقا برعکس حرف دکتراست که میگن بعد زایمان برای سلامت بدن باید تندتند مایعات و ن ...

من زنداییم سه تا شکم زایید با همین روش شکمش تخت هست 

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
من زنداییم سه تا شکم زایید با همین روش شکمش تخت هست 

من نظرم رو بستنه اینکه اولش تا بمدت طولانی فقط محکم ببندی ، من زنداییم تند تند میومد پیشم بعد زایمان دور کمرمو محکم می‌بست می‌رفت خیلی عالی بود 

دومین_کاربری‌م
شیرت

ازینکه شیردهی باعث شل و افتاده شدن سینه هام بشه هم میترسم

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بدون لباسم همونه  سفت سفت که با ورزش بنظرم بهش میرسی

سز بودی یا طبیعی؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

این واقعا میشه هااااا  اصلا راهی هم براش نیست  همین الان صریح بهت بگم 😁👐

نه 🤕پس شیر خشک میدم

سزاربن بودم

خوبه امیدوار شدم 

ولی به شوهره گفتم اگه شکمم بمونه باید ابدومینوپلاستی کنم

خوبه امیدوار شدم  ولی به شوهره گفتم اگه شکمم بمونه باید ابدومینوپلاستی کنم

نمیمونه قشنگم مطمئن باش به ابدو هم فکر نکن 

منم تو اولی شیرخشک دادم خوب مونده بود تو دومی دلم نیومد و دیگه کار خراب شد😁

دومین_کاربری‌م
نمیمونه قشنگم مطمئن باش به ابدو هم فکر نکن  منم تو اولی شیرخشک دادم خوب مونده بود تو دومی دلم ...

دلم میاد بابا اگه اینور اونوریا هی دخالت نکنن