2777
2789

یه دختر همسن پسر من داره.بعد خب من هر وقت موهای دخترشو میبافه خیلی قربون صدقه برادر زاده م می‌ره.حالا خانوم میفرمایند آرزو میکنم خدا به همه یه دختر بده که این ذوق مو بافتن رو اونا هم داشته باشند😑

یا اینکه یه بار دیگه گفت فک کککککن بچه بعدیت هم پسر باشه دیگه چی میشه(از لحاظ شیطونی و شلوغ کاری گفت که مثلا خونه رو منفجر میکنن)

بچه ها از حرفاش حس خیلی بدی گرفتم بیاین باهام صحبت کنید

بگو مگه خودم کچلم موی خودمو میبافم ذوقم میکنم

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واا😂 اسی بیخیالش چرتو پرت گفته

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

دختر داشتن خیلی قشنگه راست میگه ...منظوری نداره ..چون خودمم با پسرا اوکی نیستم میفهمم حرفاشو ..از شلوغی و سرتقی پسر بچه ها متنفرم

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بی منظوره به دل نگیر. بچه بچه اس....جاریت میخواد ناز دخترشو بکشه. فقط همین.

بعضی دخترا هم مثل پسرا شیطونن.

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰

چرا نسل بیشعوره منقرض نمیشه؟؟؟

سالها دختر ستیزی بود.اونی که دختر دار میشد آزار میدادن

حالا پسر ستیزیه و اونی ک پسر داره آزار میدن

کاش بفهمن دختر و پسر برابرن.مهم تربیته نه جنسیت که حاصلش چی بشه

بهش همینارو بگو

بگو افکارت پوسیدست.یکم به روز شو

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم