2777
2789
عنوان

از بی بی چکم میشع فهمید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 42 پست

من از همین الان حالت تهوع دارم شدید کمر دردم و بالا میارم سینه هامم درد میکنن ولی اطرافیانم میگن ناز میکنی از ماه دوم سوم این علائما شروع میشه

میشه یه صلوات به نیت براورده شدن آرزوهام مهمونم کنی؟🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۵ هفته میشی. اصلا هم نگران نباش. خدا خودش نگهش میداره  چندسالته مگه؟

17 سالمه 

کی باید برم واسه سنو و دکتر و اینا؟؟

ببخشید عزیزم من بتای اولم۱۵۰بود،ده روز بعد ۴۵۰شد،یعنی خیلی کم بالا رفته،این یعنی رشدش متوقف شده؟دکتر ...

مهم اینه که بالا رفته یعنی داره رشد می‌کنه  میتونی آزمایش بدی یا درخواست سونو کنی از دکترت برات بنویسه

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

ببخشید عزیزم من بتای اولم۱۵۰بود،ده روز بعد ۴۵۰شد،یعنی خیلی کم بالا رفته،این یعنی رشدش متوقف شده؟دکتر ...

چرا میتونی سونو کنی. دکتر من تو مطبش سونو داره من تو همون ۵ هفته که اولین بار رفتم هم سونو کرد و ساک حاملگی رو دید فقط. میتونی سونو بری خیالت راحت شه

همین الانم بری بهتره دکتر که بهت قرص آهن و یدوفولیک و کلسیم و اینا اگر لازم باشه بده و بهت وقت سونو ...

مرسی من هیچی نمیدونستم ممنون ک کمکم کردی پس شنبه میرم دکتر 

قربونت عزیزم. آره حتما‌برو که خیالت راحت باشه

فقد اینه شما برای درد کمتر چ کردین خودش کی خوب میشه؟ من کمرم داره میشکنه!

فقد اینه شما برای درد کمتر چ کردین خودش کی خوب میشه؟ من کمرم داره میشکنه!

فعلا کار خاصی نمیتونی بکنی. البته من سردرد داشتم خیلی زیاد ولی کمر نه. حتما به دکتر بگو و صلاح بدونه دارو مینویسه برات. ولی فعلا فقط سعی کن سنگین بلند نکنی، استراحت کنی و چیزای مقوی بخوری که جون بگیری چون سنت هم کمه. ولی قرص و اینا اصلا نخور سر خود

فعلا کار خاصی نمیتونی بکنی. البته من سردرد داشتم خیلی زیاد ولی کمر نه. حتما به دکتر بگو و صلاح بدونه ...

چشم مرسی فقد من هر روز باید ی مسافتی رو پیاده برم حدود نیم ساعت مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟

فعلا کار خاصی نمیتونی بکنی. البته من سردرد داشتم خیلی زیاد ولی کمر نه. حتما به دکتر بگو و صلاح بدونه ...

و اینکه من سوار موتور هم میشم خطرناکه؟