2777
2789
عنوان

پسرم

434 بازدید | 24 پست

بچه ها یه چندوقت پیش سرما خورد بعدمریضی دیگه صداش تو دماغی شدوبسختی نفس میکشه مخصوصا تو خواب خیلی اذیته و صدادار نفس میکشه و موهاش شوره میزنه و دور پیشونی و سرش جوش میزنه چندبارم دکتر بردم تروخدا بگید چیکار کنم دلم خون میشه اینقد اذیت میشه باز ظهر میخوام ببرمش دکتر کسایی که تجربه دارن تروخدا بگن از چیه این بچه اینجوری شده🥺

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوزه سوم پولیپ بینی ببری عکس بگیری ازش متوجه میشی 

اخه لوزه سوم مگه از اول نشون نمیده ؟اخه این اینشکلی نبودکه بعد حدودا دوماهه پیش اینجوری شد

اخه لوزه سوم مگه از اول نشون نمیده ؟اخه این اینشکلی نبودکه بعد حدودا دوماهه پیش اینجوری شد

چرا با معاينه مشخصه ولی خوب آلرژی فصلی هم هست حساسیت ب عطر یا ماده غذایی خاصی ببرید فوق تخصص آلرژی کودکان نگرانی نداره درمان راحت و پیشگیری میخاد 

چرا با معاينه مشخصه ولی خوب آلرژی فصلی هم هست حساسیت ب عطر یا ماده غذایی خاصی ببرید فوق تخصص آلرژی ک ...

اخه عزیزم الرژی فصلی از دوماهه پیش؟بنظرت اگه لوزه بود از اول صداش تو دماغی نبود؟این یهویی اینجوری شد

اخه عزیزم الرژی فصلی از دوماهه پیش؟بنظرت اگه لوزه بود از اول صداش تو دماغی نبود؟این یهویی اینجوری شد

ن من دخترم لوزه داره از ی سالگی با معاینه متوجه شد دکتر وگرنه حرف زدنش خوب بود بعدم بردم عکس گرفتم ک متوجه شدیم لوزه سوم دورازجون بچه شما شمام ی چکاب ببر گوش حلق بینی ایشالله ک فقط آلرژی فصلی

ن من دخترم لوزه داره از ی سالگی با معاینه متوجه شد دکتر وگرنه حرف زدنش خوب بود بعدم بردم عکس گرفتم ک ...

مرسی عزیزم اره ساعت چار دکتر میاد میبریمش خدا دخترتو حفظ کنه😘

و اینکه لوزه تا سرما نخوره یا تحریک نشه با حساسیت صدا عوض نمیشه من هروقت دخترم سرما می‌خورد یا بهار میشد صداش ی کمی عوض میشه وقتایی ک سالمه معلوم نیس فقط چشماش قرمز میشه و میخاره

اللن خوبن

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!