ده سال پیش سنتی ازدواج کردیم.دروغ چرا منم عاشقش نیستم هنوز.البته اون ادعای عاشقی میکنه ولی اصلا براش خوشحالی من اهمیت نداره.عاشق خوشحالی طرفش براش مهمه و هرکاری میکنه که اونو خوشبخت کنه.درسته؟چیکار کنم که واقعا عاشقم بشه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بی توجه به بقیه خودت عاشق خودت باش و به خودت اهمیت بده، بقیه م عاشقت میشن
میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
بپرس چکار کنیم که عاشق هم بشیم؟ بعد دونفری بیاین کامنتا رو بخونید
فک کنید قراره از اول شروع کنید
فک کنید سنتی نبوده
بگردین نقاط مثبت همدیگه رو پیدا کنید
زیبایی های صورت و سیرت همدیگه رو پیدا کنید
به همدیگه احترام بذارین و وقت بذارین
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
عشق اگه اون سالای اول ب وجود نیومده دیگه بعد ده سال دنبالش نباش
/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
اینجور مواقع باید با سیاست برخورد کنی. نباید خیلی خودت بکشی که عاشق ات بشه چون معمولا برعکس عمل می کنه یکسری کارهایی بکن که کم کم جذبت بشه و توی ذهنش بهت فکر کنه. باید همیشه یک چیزی داشته باشی که شوهرت با اون سوپرایز بشه. آدم ها وقتی در مورد یک چیزی همه چیز رو می فهمن دیگه کنجکاوی شون می خوابه و رهاش می کنن. تو همیشه باید سعی کنی این حس کنجکاوی رو یک جوری بیدار نگه داری.