2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم...قلبم سنگینه..توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 39 پست
یعنی اون همه سال علاقه و خاطره الکی بود؟  من تجربه ی اولم بود. خیلی وابسته بودم. من حتی سر کلا ...

اینارو بمنی ک تجربشو داشتم نگووووو.....منم ۱۱سال پیش ی خریو واس اولین بار دوسش داشتم بدبختی فامیلمون بود هیچی هی میرفت هی برمیگشت...اخرین بار با من بود دیذم دست دختره رو گرفته اورده پیش ما...دنیا رو سرم خرااااب شد انقد گریه میکردم بش زنگ میزدم عین این بدبختااا.الان یادم میاد حرصم میاد چقد بدبخت بودم باز چندوقت گذشت دیدم اصلا دوستم نداره گفتم چیکارکنم ک بیخیالش شم بااین ک دوسش داشتم ولی ازینکه غرورم له میشداصابم خورد بود هیچی بااولین خاسگاربعدش ازدواج کردم...اشتباه بود ازدواجم.ولی الحمداالله ادم درومدالانم دوتا بچه دارم اون هنوزز مجرده...ی وقایی میبینمش با حسرت بچه هامو میبینه ولی حقش همین زندگی هس ک خودش ساخته واس خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادش یکم سخت گیر بودن... پدرش شرط گذاشته بود برای بچه ها که تاوقتی از جهت مالی استقلال کامل پیدا ...

اینا چرته...واس منم همش همینارو میگففففف ولی پسری ک ادمو دوس داشته باشه باهیچی میاد جلوووو

اینا چرته...واس منم همش همینارو میگففففف ولی پسری ک ادمو دوس داشته باشه باهیچی میاد جلوووو

همیشه بهش میگفتم منم. میگفت بیام به خانوادت بگم هیچی ندارم بیشتر نگرانشون کنم؟ حتی خانواده ی خودمم بااین شرایطم نمیدومم چی بهشون بگم . ورشکست شده بود. خیلی سخته ...خیلی قلبم گرفته........ منم بارها میزد به سرم که به خاستگارام جواب مثلت بدم. چند بار چندتاشون اومدن خونمون و راه دادم اما انقدر حالم بد میشد و گریه میکردم و میگفتم نه... نمیدونم چرا خدا کمکم نمیکنه نه بهم صبر میده نه مهرشو از دلم میگیره نه مشکلاتو حل میکنه کمکم...خیلی خسته ام.... 😭

وقتی حالم انقدر از درون بده ؛ حتی صبحا بلند شدن از تخت خواب برام سخته.... حتی از کاری که میرفتم استع ...

دیونه ای بخدا.انگاریدونه اون بوده که اونم از دست رفته پاشو بابا ب اسمون ب درختا نگاه کن میفهممت منم یه طلاق پشت سرگذاشتم که یکطرفه بودوفقط قلب من شکست پاشو بازم ادمای خوب پیدات میکنن بهت قول میدم جمع کن این حرفارو