2777
2789

من که قبل ازدواج ۴۲ کیلو بودم بعد از ازدواج به شدت لاغر شدم تا ۳۸ هم رسیدم و هنوزم چاق نشدم بعد ۵ سال فقط دوران بارداری به ۵۲ رسیدم الان بازم ۳۸ شدم

ولی شوهرم چاق شد از بعد ازدواج خیلی هم چاق شد شکم زده سه برابر حاملگی 😆😆😆

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که قبل ازدواج ۴۲ کیلو بودم بعد از ازدواج به شدت لاغر شدم تا ۳۸ هم رسیدم و هنوزم چاق نشدم بعد ۵ سا ...

عه همه بعدش چاق میشن چرا لاغرشدی کمبود‌ویتامین کمخونی یااسترس اینا نداشتی؟

عه همه بعدش چاق میشن چرا لاغرشدی کمبود‌ویتامین کمخونی یااسترس اینا نداشتی؟

نه بعد ازدواجم صدتا ازمایش دادم هیچی ام نبود الکی لاغر شدم چون خونه بابام کاری نمیکردم اخه🤣🤣🤣

بعد زایمانمم تو دو ماه وزن کم کدد که البته این بخاطر کم خونی کمبود ویتامین و شیردهی و کار زیاد و بچه داری و ایناست

پوکیدم بعد زایمان همینجوری ادامه پیدا کنه فقط یاد و خاطره ازم میمونه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
نه بعد ازدواجم صدتا ازمایش دادم هیچی ام نبود الکی لاغر شدم چون خونه بابام کاری نمیکردم اخه🤣🤣🤣 بع ...

الهی🤣♥️🥲مهم سلامتیه چاقی هزارتا گرفتاری داره بابا

فکر کنم استخون بندیت ریزه چون من هرکیو دیدم خیلی لاغر بود زیر ۴۵ نبود

جدی میگی؟

پس من خیلی داغونم که😔

همه بهم میگن از ریخت و قیافه افتادی...فقط بخاطر بچه داریه و شیردهی

دهنم اسفالت شده 

نه شاید مدلت ظریفه حالا به خودت برس سلامتی مهمه لاغری اینا مهم نیست

هرچی تقویتی میخورم مستقیم میره تو شیرم به خودم هیچی نمیرسه🤣

هرچی تقویتی میخورم مستقیم میره تو شیرم به خودم هیچی نمیرسه🤣

شیردهی نهایت ۲ ساله دیگه بعد تموم میشه بچت غذای کمکی بخوره کمتر شیر می خوره فقط تا ۲ سال دسگه اقدام به بارداری نکن بذار اول تقویت شی اگرم خواستی بچه بیاری ۳ ۴ سال دیگه بیار