2777
2789
عنوان

حواستون به زندگیتون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اخرین تاپیک شما برای سال ۹۷ بوده!! چیشده از اون موقع تا حالا ! تموم شد یعنی!! بمیررررم

بعد از اون تاپیک رفتم خونه پدرم.همسرم به‌خاطر بچه ها سریع برم گردوند خونه.ولی همچنان مشکوک بود.مثلن گوشیش رمز داشت و بهش

حساس بود.یه روز جونم به لب رسید و گفتم دخترت باید بره پیش مادرش تا زندگیم سبک بشه.اونم فرستاد ولی همیشه بابت بیرون کردن دخترش دلخور بود.تا اینکه یه روز بعد از قهر طولانی گفت برو جدا زندگی کن

زن نگرفت.خودش میگه یه سوتی زودگذر بود و دیگه ازدواج نمیکنه.پسرم دو هفته است پیش مدرسه و دخترم پیش خو ...

شاغلی؟اگه اره شوهر میخوای چکار ،پسرتم بیار پیش خودت زندگی کن،کاش منم کار داشتم 

خدایا تقاصمو بگیر امین
چی بگم بازم باهش حرف بزن دخترت پیش خودته؟

امشب رفتم خونه م گفتم همینجا میخابم و نمیرم.اشتباه کردم و قانونی نیست منو بیرون کنی ولی گفت برو و گوشی و سوییچ رو داد دستم و در و باز کرد

امشب رفتم خونه م گفتم همینجا میخابم و نمیرم.اشتباه کردم و قانونی نیست منو بیرون کنی ولی گفت برو و گو ...

ای وای

کاش درست بشه زندگیتون

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
زن نگرفت.خودش میگه یه سوتی زودگذر بود و دیگه ازدواج نمیکنه.پسرم دو هفته است پیش مدرسه و دخترم پیش خو ...

اخی .الهی که خدا خودش بهت نظر کنه و زندگیت خوب بشه .شوهرت مشکل روحی داره انگار دست خودش نیست خودشم نمیدونه چی میخواد . بخدا تو اشتباه میکنی اول باید خودتو دوست داشته باشی بعد شوهرتو .پس بی محلش کن گور باباش چه لطفی به جز خاری و دلشکستگی برای تو داشته ..بریز بیرون غماتو بابا.زندگی کن .بزار بعدا اون بیفته دست و پات .زن نباید انقد شل باشه مقابل مردش یکم عزت نفس داشته باش عزیزم..امیدوارم موفق باشی من فعلا بخوابم چشام داره میره .شبت بخیر .(توروخدا به حرفام عمل کن)