2777
2789
داستان واقعی کجا بوده حالا اینا ی چیزی گفتن مخاطب بره بالا فقط ی دختر پسر بودن ک ناخواسته باهم ازدوا ...

والا نویسنده اتاق قرمز خیلی تاکید داشت...میگفت همه‌چی واقعیه...فریت واقعاً با پلین در رابطه بوده

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  اه دلم برا سونا و عابی میسوزه  لجم از دست سیرانو فرید در اومده  ای بابا

منم دلم برای سونا وعابی کبابه😢حالم از ایفاکت بهم میخوره🤑دوست دارم سونا و عابی خانم و آقای عمارت بشن🥹سیران و فرید دیگه خیلی رو مخن😬اَه و مخصوصا مادر پلین با اون کاراش😬 

والا نویسنده اتاق قرمز خیلی تاکید داشت...میگفت همه‌چی واقعیه...فریت واقعاً با پلین در رابطه بوده

باور نکن اصلااااا سر همین دروغا ریت گرفته و ی سری بازیگرای خوبش وگرنه سناریو تکراری  جذابیتشم هی داره کمتر میشه

وای من از دست سیران کلافه شدم خودشم مریضه اونوقت به فرید گیر میده

آره سیران خیلی پرخاشگره ، اصلا هم صبر نداره با یه حرف فوری از کوره در میره 

از فرید هم خوشم نمیاد زهلم گتمیش، من دیگه خسته شدم از دعواهاشون