2777
2789
عنوان

نوبت دهی سنجش بدو ورود کلاس اولی ها

1277 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان

سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید

من خودم همین الان با گوشیم برای دخترم وقت گرفتم برای سنجش منتها قسمت آخرش که گفته نزدیک ترین پایگاه سلامت رو برای سنجش انتخاب کنید رو نقشه بود دقیق نفهمیدم کجا رو انتخاب کردم ۶۰ تومنم هزینش بود پرداخت کردم...الان چیکار کنم 

پیامک میاد برام به نظرتون؟که آدرس رو توش نوشته باشه؟😥

سلام گلم.منم میخام ثبت نام کنم میرم داخل سایت اصلا متوجه نمیشم چجوری باید ثبت نام کنم.میشه منم راهنمایی کنی؟

من از مادرای کلاس دخترم شنیدم باید کافی نت ثبت نام بشه با pc

پایگاه سلامت ها خودشون خیلی چک میکنن.شاید بهتون زنگ بزنن.اون روز به من زنگ زدن که پسرت پنج سالش تموم شده وقت کنترلش هست.چرا نیاوردیش

زندگیمون خالی از غم و ماتم بود...شاد بودم وقتی سن و سالم کم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونستی راحت ثبت نام کنی؟ من چند بار زدم اصلا نشد.هر سری تو یه قسمت گیر کرده.

یکیم پسرم بعضی چیزا رو انجام نمیده.گفتم بذارم چند وقتی بگذره.مثل گره زدن بند کفش.یا باز و بسته کردن دکمه 

زندگیمون خالی از غم و ماتم بود...شاد بودم وقتی سن و سالم کم بود
سلام گلم.منم میخام ثبت نام کنم میرم داخل سایت اصلا متوجه نمیشم چجوری باید ثبت نام کنم.میشه منم راهنم ...

میتونی برو تو سایت.انتخاب از طرف والدین بزن یه شماره میدی کد میده میری داخل .گزینه سنجش بزن ...بعد هرچی اطلاعات میخاد پیش میری باهاش

میتونی برو تو سایت.انتخاب از طرف والدین بزن یه شماره میدی کد میده میری داخل .گزینه سنجش بزن ...بعد ه ...

ممنون گلم

اگر خودمون حضوری بریم پایگاه سلامتی ک سمتمون هست و همیشه میرفتیم بازم نیاز ب ثبت نام هست؟