یه_شلوغ_تنها مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 439 عنوان خیلی سورپرایز شوهرم خوشحالم کردواستون ازاین عشقاآرزومیکنم 324 بازدید | 18 پست امروز بعدازظهر بیرون بودباهام تماس گرفت که امشب بریم خونه مادرش اینا بعدازافطارمنم گفتم باشه غروب اومد دنبالمون رفتیم یکم نشستیم پدرشوهرمم اومداینم بگم که من تولدم چندروزدیگه ست ولی مثل اینکه باهاشون هماهنگ کرده بودکیک خریده بودگذاشته بودتویخچال منم ازهمه جابیخبر😁بعدگفت بیاروزاین مبل بشین جلوش میزبودیکدفعه دیدم کیک روآوردشمع گذاشت روش گذاشت جلوم خیلی سورپرایز شدم رفت ازتواتاق خواب خواهرش واسم یه جعبه آوردگفت تولدت مبارک کتونی خریده بودخیلی واسم ارزشمندبود🥺گفتم حال خوبموباهاتون درمیون بذارم اگه واقعاً همچین شوهری دارید که بااین همه مشغله زندگی و مشکلات تورم و.....بازم بفکرخوشحال کردنتونه قدرشوبدونیدوخداروشکرکنید خدای خوبم ممنونم بخاطروجودش توزندگیم🙏🥰 هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔 1402/01/16 | 00:57 21 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرمر74616 عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 5351 آخی عزیزم..انشاءالله همیشه خوش باشین گلم... امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
var_parideh عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 363 هووپف دلم شاد شد عزززیزم خوشبخت ترین باشبد و تولدت مبارک😘😘😘
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17614 تولدت مبارک عشقتون مانا عزیزم شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
بابام_زندگیمه عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 509 خداروشکر که خوشبختییه چیز میگم شاید باورت نشه و بگی چرته ولی اینجا آدمو چشم میزنن، نه اینکه عمدی باشه ، نه کاربری ۹۶ داشتم، دوتا اکانت قدیمیم تعلیق شد، 😶 .... عاشق بابامم روزای سختی رو داره میگذرونه تمام رویا وتلاشم شاد کردن دلشه... اگه امضامو خوندی یه صلوات برا حاجتم مهمونم کن 😘💔
97mamanmatin عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 18170 اشالله همه شوهرا اینجوری باشن شوهرمنم خوبه پنجشنبه تولدمه به حکمتش دل بسپار(خدا)
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53320 ان شاالله همیشه خوشبخت بمونید و در کنار هم کیف کنید.ولی با توجه به تجربه ی چند سال عضویت تو سایت میگم هیییچ وقت از خوشیات نگو.اینجا خیلیا از خوشحالی بقیه خوشحال نمیشن☹
یه_شلوغ_تنها مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 439 ممنون ازتبریکاتون عزیزای دل انشالله همگی سالم و خوشبخت باشید🙏❤️ هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔