2777
2789

شوهرم دوسداره دکتری ش رو‌تموم کنه بخاطر همین دنبال انتقالی گرفتنه ک اقماری بره سرکار و بتونه وقت بزاره برای درسش، منم قبل ازدواجمون ارشد گرفتم و نه استخدامی شرکت کردم نه دکتری خوندم، حالا شرایطش رو دارم و برای آزمون نفت میخونم.ولی اگه انتقالی شوهرم جور بشه من دیگه نمیتونم برم سرکار چون دست تنها میشم با پسرم.چیکار کنم بنظرتون؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرایط الان خودم اینجوریه که شوهرم داره دکتری میخونه سال سوم هست و من علی رغم اینکه دوست دارم ارشد بگیرم صبر کردم تا درسش تموم بشه بعد من شروع کنم. من بودم صبر میکردم کار نیمه تموم اون تمام بشه بعد من برم دنبال چیزی که میخوام

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر جا همسرت میره باهاشون برید، دوری از همه لحاظ اذیت کنندست کل مسئولیت زندگی به دوشت میفته.... و بعد میشه وظیفتون...

بعد مرد که ببینه زن قوی داره ناخودآگاه برای خودش مسئولیت ها یا سرگرمی هایی درست میکنه که جز شما کسی اذیت نخواهد شد حتی پسرتون 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
اشتباه منو نکن تا میتونی تحصیلاتت رو ادامه بده حتما سر کار برو دستت تو جیبت باشه چون نکنی بعدا پشیمو ...

ی گزینه دیگه هم دارم ک بمونم آزمون دبیری بیاد اگه تو شهرمون رشته منو بخاد میتونم رو خانوادم حساب کنم،ولی برای شرکت نفت باید برم تهران و دست تنها میشم با ساعت کاری زیاد

اينكه ميخاي مستقل باشي خيلي خوبه اما يه زن موفق زماني موفقه كه اول به زندگيش و بچه هاش برسه بعد كار …اگه نياز مالي نداريد خب همراه شوهرت برو 

تا بعد يهو ديدي موقعيت شغلي بهتري برات پيش اومد 

درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !