2777
2789
عنوان

دوستان نظر بدین

34 بازدید | 4 پست

دوستان تقریباً 10 سال پیش  ی پیرزن ک نسبت فامیلی با مادرم  داره وضعیت مال مناسبی نداشت دو تا دختر داشت  یکی عروسی کرده بود  اون موقع یکی مجرد بود بعد دو سال این یکی هم ازدواج کرد 

پدرم بعنوان اینکه بتونه ی کمکی بهش کنه یعنی 10 سال پیش  یک مغازه داشت دست مستاجر به پیرزنه گفت اجاره این مغازه امسال مال شما  بعد از اون موقع 3 سال بعد ک پدرم زنده بود بازم چیزی نگفت گفت بذار اون نیاز داره همینجور کرایه میرفت بحساب اون پیرزنه یعنی 3 بعد پدرم فوت کرد مادرم هم قبلاً فوت کرده بود دگه بعد از مرگ پدرم تا العان هم من بهش چیزی نگفتم مثل همون زمان پدرم پیش می‌ره  مغازه خیابان اصلی نیست ی جای خلوتی هست اجاره اون موقع ها ماهانه 100 هزار بود العان شده یک تومان

ببخشید طولانی شد خواستم بپرسم بنظرتون صدقه جاریه برای پدرم محسوب میشه یا نه 

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ک محسوب میشه خدا الهی خیرتون بده.  خدا رحمتشون کنه

خیلی ممنون خدا رفتگان شما رو هم بیامرزد 

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 
الان ملک برای شماست میتونید ثوابشو هدیه کنید بدای پدرتون

آخه پدرم به اون بنده خدا اجازه داده و مال پدرم بوده اگه صدقه محسوب بشه مال من نمیشه انشالله که ثوابش برسه ب ارواح پدرم 

و تشکر از شما