اینستای من رو گوشی شوهرمم بود داشتم چت میکردم رو شوخی گفتم حیف مجردم شیراز خیلی مورد خوب داش شوهرم خونده بود زنگ زد فوش داد خیلی چیزگف چیکار کنم من امشب خونه مامانم فردا میرم خونه فک کنم بکشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین راستشو بگو ببین چی بوده الان نصف شو میگی انتظار کمک داری خوب کامل بگو چی گفتی
بخدا همشو گفتم اینستای. من رو گوشی شوهرمم هس من خونه مامانم امشب داشتم تو اینستا با دوستم چت میکردم گفتم وای نمیدونی شیراز چقد خوب بود حیف ک متاهلم مجرد نبستم مورد هیلی بود رد شوخی خنده گفتم دوست دوران مجردیمه داشتیم میخندیدم یهو زنگ زد شروع کرد حرف زدن فوش دادن تازه فهمیدم ک ریدم
بعضی زن ها نمیدونم چرا منت کشی میکنن مثل چی از شوهر میترسن
همینو بگو طرف یه حریم خصوصی براش نداشته انتظار داره عاشقشم باشه اسی هم به جای اذیت کردن خودش باید جلوش وابسته باور کن من احساس کردم به اسی به چشم برده یا زندانی نکره میکنه
اهان راستی میتونی هوچی بازی هم در بیاری مثلا بگی اگر اینقدر متو اذیت نمیکردی منم دلم نمیخواست ...
دیگ هیچی خاکم میکنه .دختر اینقد حساسه من حق ندارم تو ماشین بغلی رو نگاه کنم باید سرم ب سمت خودش باشه ن شیشه اینقد حساسه من بعد ازدواج جلو داییم گف روسری سر کن وحشتناک بددله خیلی داغونه الان بدترم شد یعتی بعد ۴سال تاره گذاشته میرم کلاس اونم تعطیل شد دیگ