2777
2789
عنوان

اینستام رو گوشی شوهرم بود حواسم نبود ی حرفی زدم جنگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭😭😭خیلی حس بدیه حس میکنم گند زدم ب کل زندگیم بم گفت اگ نیومدی راحت ازت دل میکنم چون فک نمیکرد ...

نگران نباش،حس میکنم شوهرت دوست داره و میبخشتت 

زیاد خودت ناراحت نکن یه اشتباهی شده دیگه بقیشم هرچی قسمتت باش،برات درس میشه 

فقط باید ی مدت حبس بودن تو خونه رو تحمل کنی 

مجازی پاک کن بشین پای تلویزیون 

ببین راستشو بگو ببین چی بوده الان نصف شو میگی انتظار کمک داری خوب کامل بگو چی گفتی 

بخدا همشو گفتم اینستای. من رو گوشی شوهرمم هس من خونه مامانم امشب داشتم تو اینستا با دوستم چت میکردم گفتم وای نمیدونی شیراز چقد خوب بود حیف ک متاهلم مجرد نبستم مورد هیلی بود رد شوخی خنده گفتم دوست دوران مجردیمه داشتیم میخندیدم یهو زنگ زد شروع کرد حرف زدن فوش دادن تازه فهمیدم ک ریدم 

آخ آخ درکت میکنم... مامان منم چند مدل عزیزم داره.. باید خود آدم متوجه بشه منظور عزیزمشو...مثلا یه عز ...

عزیزم خداحفظشون کنه 

ن عمم فقط ی مدل عزیزم داره 

خیلی مهرش بجوشه ی جونیم ب اسمت اضافه میکنه وگرنه بقیه قربون صدقه هاش حکم همون فحش داره

مامان من از نگاهش معلومه 

بعضی زن ها نمیدونم چرا منت کشی میکنن مثل چی از شوهر میترسن

همینو بگو طرف یه حریم خصوصی براش نداشته انتظار داره عاشقشم باشه اسی هم به جای اذیت کردن خودش باید جلوش وابسته باور کن من احساس کردم به اسی به چشم برده یا زندانی نکره می‌کنه

بخدا همشو گفتم اینستای. من رو گوشی شوهرمم هس من خونه مامانم امشب داشتم تو اینستا با دوستم چت میکردم ...

بره گمشه بابا مگه بردشی 

حالا حرفت خیلی بد و زشت بوده ها 

ولی اینکه ۴ ساله زنشی اینقدر بد دل بوده حقت نبوده  فرقی به حالت نمیکنه ک این ۴ سالم محدود بودی

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
اهان راستی میتونی هوچی بازی هم در بیاری  مثلا بگی اگر اینقدر متو اذیت نمیکردی منم دلم نمیخواست ...

دیگ هیچی خاکم میکنه .دختر اینقد حساسه من حق ندارم تو ماشین بغلی رو نگاه کنم باید سرم ب سمت خودش باشه ن شیشه اینقد حساسه من بعد ازدواج جلو داییم گف روسری سر کن وحشتناک بددله خیلی داغونه الان بدترم شد یعتی بعد ۴سال تاره گذاشته میرم کلاس اونم تعطیل شد دیگ