2777
2789
عنوان

اینستام رو گوشی شوهرم بود حواسم نبود ی حرفی زدم جنگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 112 پست
بد بخت شدم 😪😪خیلی بد دله بد دل ترم میشه حالا 

هر چی گفت جبهه نگیر بگو اره شما درست میگی. 

معذرت خواهی کن 

بگو بچگی و خامی کردم 

خلاصه مطلوم نمایی

بعدم والا پسرای شیرازی چیزشون با پسرای شهرای دیگه فرقی نداره 

زندگیتونو کنید تو ارامش 

به چیزی که دارید قانع باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن بگو من اشتباه کردم الان فکر کردم حرفم بد بوده ولی واقعا قصدی نداشتم الآنم مجازی رو پاک میکنم به شرط اینکه دعوام نکنی و به روم نیازی ،یه مدت پاک کن تا اعتمادش بدست بیاری بعد دوباره اجازه بگیر نصب كن

الان بگو چ غلطی بکنم  

هیچی خواهر آب قطعه... 

من نمیدونم رابطتون چجوریه و قصدت لجبازی یا زندگی ولی من با شرایط خودم مجازی رو حذف میکردم یه مدت بعد که اعتمادش دوباره جلب شد نصب میکردم 

گرچه بااین همه ازادی که من دارم و شاغلم اگه همین حرکت رو میزدم جنگ میشد 

ها کار تعطیل.... و...  ولی بعدش میفهمید از رو حرف گفتم نه قصدی

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
زنگ بزن بگو من اشتباه کردم الان فکر کردم حرفم بد بوده ولی واقعا قصدی نداشتم الآنم مجازی رو پاک میکنم ...

😭😭😭😭😭خیلی حس بدیه حس میکنم گند زدم ب کل زندگیم بم گفت اگ نیومدی راحت ازت دل میکنم چون فک نمیکردم اینجور آدمی باشی خیلی گند زدم خیلی 

کار ب عزیزمت ندارم عزیزززم😂😂 ولی عمم خیلی بد میگه عزیزززم یهو یاد اون افتادم😂😂

آخ آخ درکت میکنم... مامان منم چند مدل عزیزم داره.. باید خود آدم متوجه بشه منظور عزیزمشو...مثلا یه عزیزم یعنی بیا الان اعدامت میکنم... یه عزیزم واقعا عزیزم... یکی یعنی غلطی نکن... خیلی معناهای خاصی داره این عزیزم.. 

هیچی خواهر آب قطعه...  من نمیدونم رابطتون چجوریه و قصدت لجبازی یا زندگی ولی من با شرایط خودم م ...

خیلی داغونه اوضاع مطمئنم گوشیمو میگیره وحشتناک بد دله دیگ نمیذاره آب خوش از گلوم پایین بره