اینستای من رو گوشی شوهرمم بود داشتم چت میکردم رو شوخی گفتم حیف مجردم شیراز خیلی مورد خوب داش شوهرم خونده بود زنگ زد فوش داد خیلی چیزگف چیکار کنم من امشب خونه مامانم فردا میرم خونه فک کنم بکشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی چرا اینقدر ضعیفی؟ چرا به حرف اونی؟ چرا اینقدر ازش میترسی؟ چرا اعتماد به نفس نداری؟ آخه چه زندگی ...
دختر میفهی الان من مقصرم حرف من بد بوده مشکل از من بوده بیبین اون خیلی خوبه با اینک شغلش پر از دختره ولی من ی بار ازش هیچی ندیدم از خیانت متنفره یعنی من با این کارم غرورشو شکستم من کنار اومده بودم با حساس بودنش چون اگ خودم تنهایی جای نمیرفتم با خودش همه جا میرم میبرتم نمیذاره تو خونه باشم مرتب خرید کنه طلا بگیره و هزارتا کار دیگ ضعیف نیستم خجالتم میشه ازش چون واقعا خوبه ولی حساسه خیلیم حساسه
دختر میفهی الان من مقصرم حرف من بد بوده مشکل از من بوده بیبین اون خیلی خوبه با اینک شغلش پر از دختره ...
عزیزم وقتی تو به حریم خصوصی نداری وقتی اجازه بیرون رفتن نداری وقتی تو ماشین گردن و چشمات به یه سمت باشن وقتی اجازه کلاس رفتن نداری کجای طرفا خوبه تو رو خدا خودتو گول نزن چند سالته مگه؟ فقط یکبار نترس جلوش وایستا اجازه نده بقیه برات تصمیم بگیرن
میشه بگی چرا به حرف های شوهرت گوش میدی ؟ ازش میترسی؟
ترس ندارم ازش اصلا دست ب زن نداره ولی واقعا خجالت میکشم پیشش من نمازم ترک نمیشه قرآنم ترک نمیشه پیش خودش چ فکری میکنه اینا اذیتم میکنه ولی وافعا آدم اهل دلیم هستم با همه میگم میخندم چرت و پرت میگم ولی فکرشو نمیکردم ک بره بخونه اصلا حواسم نبود ک اینستام رو گوشیشه الان ازش خجالت میکشم خیلیم خجالت میکشم من ادعا پاکیم میشد الان دیگ چی بگم با این گندی ک زدم
عزیزم وقتی تو به حریم خصوصی نداری وقتی اجازه بیرون رفتن نداری وقتی تو ماشین کردند و چشمات به یه سمت ...
۲۷ سالمه .بخاطر دوس داشتن کنار اومدم بخدا چون انتخاب خودمم بوده نمیتونم ب کسی بگم چی بگم بگم میخام برگردم ی مدت باهم دعوامون بوو ی موقعیت شغلی خیلی خوب برام پیدا شده بودد۲ هفته دعوا داشتیم من قبلش شرکت کار میکردم بعد ازدواج نرفتم دیگ. ۲ هفته دعوا داشتیم من رنگ زدم مشاور گفتن ک پارانوئید داره و باید قرص بخوره تو خوبی بش گفتم تو دعوا گفتم اصلا گوش نکرد ک منم بخاطر خیلی چیزا موندم طلاق اسمش راحته بارش سنگینه عزیزدلم اونم شوهر من ک وضعش اوگیه همه میگن مشکلت چی بوده خوشی زده زیر دلت
عزیزم وقتی تو به حریم خصوصی نداری وقتی اجازه بیرون رفتن نداری وقتی تو ماشین گردن و چشمات به یه سمت ب ...
منم آدمم خسته مبشممم بیشتر وقتا حسرت ی بیرون رفتن تنهایی ب دلم مونده یا حسرت اینک جایی ک دوس دارم باشم ولی چیکار کنم وقتی همه چیز جوریه ک تو نمیتونی بری و باید بمونی بیبین من میدونم از فردا محدود میکنه همه چیو مرتب چک میکنه گوشیمو ولی چ کنم بمونم خونه مامانم چ کنم بگم سر چی دعوامون شده آبروی خودمو ببرم اگ دوس پسرم بود میگفتم .... لقش ولی ی زندگیه نمیشه راحت ول کنی بری
۲۷ سالمه .بخاطر دوس داشتن کنار اومدم بخدا چون انتخاب خودمم بوده نمیتونم ب کسی بگم چی بگم بگم میخام ب ...
ببین عزیزم زندگی خودته به من مربوط نیست ولی بشین فکر کن ته این زندگی کجاست چند سال دیگه میگذره و تو میمونی حسرتات و افسردگیات آدم بد دل هم زندگی خودشو نابود میکنه هم اطرافیان وقتی طرف بعد از چهار سال بهتر نشده بدترم شده پس امیدی بهش نیست فقط تو تو این زندگی نابود میشی و از دست میری حتی اگه انتخاب خودتم بوده یکبار شجاعت به هرج بده و به همه اعلام کن اشتباه کردی باور کن سرتو نمیبرن دیگه خود دانی گلم شوهران هیچ خوبی ندارن الکی خودتو گول نزن پول وقتی خوبه که تو بتونی ازش لذت ببری بیرون رفتن و تفریح وقتی خوبه که بهت لذت بده نه همش به احساس ترس همراهت باشه در ضمن دست بزن نداشتن هم به آپشن نیست گلم