میخواستم بپرسم بعد از ازدواج یا مدت از چندین سال که از رابطتون گذشت عشقتون کمرنگ نشد؟
همونجور بود که فکرش رو میکردید؟
پشیمون نیستید؟ هنوزم اون بی تابی سابق رو نسبت بهش دارید؟
همسرتون هم عاشق بود؟
به نظرتون اگه خانوم فقط عاشق باشه تو رابطه ضربه میخوره؟
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
من با تفاوت سنی ۱۰ سال وارد رابطه ای شدم ک ب ازدواج ختم شد و خیلیییی راضیم
چند سالگی ازدواج کردین؟
خیر،کمرنگ نشد هنوزم بعد از 6 سال دوستی و دوسال ازدواج باهام حرف که میزنه،لبخند میزنه،دستمو می ...
چقدر لذت بخش
پایدار باشید😘
اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه