2777
2789
عنوان

کسی هست؟ لطفا بیاد :)

81 بازدید | 33 پست

سلام. خوب یادمه از ۵ سالگی یه صداهای عجیب از خودم در میاوردم. جوری که اگه جلوش رو میگرفتم خفه می‌شدم.

یا پرش‌شونه ام و شکوندن قلنج شونه ام.

هیچ‌کی درکم نکرد از بچگی.

همیشه با تشر بهم‌گفتن خفه شو. کتکم‌زدن

میگفتن تو عادت کردی به این صدا. دستت که داغ بزاریم عادتت از سرت میوفته.

ولی منه ۱۶ ساله هنوز هم به این صدا ها و تیک ها ادامه میدم. بهش میگن سندروم توره.

چیکار کنم؟ جونم به لب رسیده

همش اذیت میشم با حرفای همه. 

هیچ‌ کی یه بار نیومد بپرسه دردت چیه

چرا این صداها رو در میاری. همیشه زدن تو سرم...‌ .

خورشید پشتش به ماست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگن تیک های صوتی

من دخترخالم تیک داش اما اینجوزی ک شما میگی ن مصلن اینجوری بود ک تند تند پاک میزد 

ولی صدا نمیدونم چیه میشه واضحتر توضیح بدی

اینجا مردم تو رو با حرفاشون میکُشن ://  
ببخشید ولی ینی چی؟تو ذهنته یا به زبون هم میاری؟

هیچ‌کدوم. فکر‌کنم‌تاحالا کسی راجبش نشنیده

یه سری تیک های صوتی که تو گلو به صدا میان

خورشید پشتش به ماست...
من دخترخالم تیک داش اما اینجوزی ک شما میگی ن مصلن اینجوری بود ک تند تند پاک میزد  ولی صدا نمید ...

تیک های مختلفی هستن. هر چند کسی پیگیری نکرد. وای خودم حداقل سه ساله دارم دنبال دلیل این حرکاتم میگردم.

پریدن شونه ام که تیک حرکتیه

ولی تیک های صوتیم همیشه هست. یه صدای (ام) مانند از گلوم ناخواسته خارج میشه. اصلا دست خودم نیست.

میخوام جلوش رو بگیرم، نفس کم‌میارم و خیلی اذیت میشم. 

خورشید پشتش به ماست...
تیک های مختلفی هستن. هر چند کسی پیگیری نکرد. وای خودم حداقل سه ساله دارم دنبال دلیل این حرکاتم میگرد ...

عیب ندارع خب گلم این چیزی نیس ک بخاطرش خودتو اذیت کنی برد دکتر

اینجا مردم تو رو با حرفاشون میکُشن ://  
واقعا نمیدونم چی بگم.بیماریتو ندیدم.چرا دکتر نمیری؟

کسی میخواست پیگیری کنه از پنج سالگی پیگیری مریضیم رو میکرد. نه اینکه کف دستم داغ بزارن برا کاری که دست خودم نیست و تهدیدم کنن

میتونی بزنی گوگل سندروم توره

خیلی کامل میاره راجبش...

خورشید پشتش به ماست...
عیب ندارع خب گلم این چیزی نیس ک بخاطرش خودتو اذیت کنی برد دکتر

همیشه برا همه ساده است. برا دوستم که بهش میگفتم. کسی تو شرایطم‌قرار نگرفته که متوجه بشه اصلا ساده نیست...

خورشید پشتش به ماست...