2777
2789
عنوان

لطفا لطفا فقط کسایی که رسم جشن ختنه سوری دارن وارد بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 4308 بازدید | 72 پست
کاری نداره  شما انجام نده  تابوشکن میشی  پشت شما هم دیگه انجام نمیدن خیلیا

دقیقا میخواستم همینو بگم. امان از اشتباهاتی که بدون فکر و اندیشه فقط نسل به نسل منتقل میشن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

لطفا لطفا دیگه کسی ریپ نزنه این پست منو که کش پیدا نکنه قضیه.   اجازه بدین ایده ها گفته بشه. خدانگهدار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر جشن پسر خودتونه

لباس پسرتون و باباش ست باشه

خودتم یه لباس شب  بلندشیک بپوش ارایشگاه اینام ک برو

آتلیه ام برید...اگر از لحاظ مالی اوکی هستید میتوتید برید کلیپ بگیرید با پسرتون بعد تو تالار بگید پخش کنن همه ببینن

دیگه اگ رسم حنا هم دارید یه طبق حنا هم بخر برا پسرت

همین

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
کل این جشن خزه اگه برات خز بودنش مهمه

عاخه چرا بلد نیستین عنوان و درست بخونید گفتم که اگه رسم‌ندارین‌مجبور نیستین وقتتون و‌بذارین‌برانظر دادن که 

برای ما برای قوم‌ما برای شهر ما خز‌نیست

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اگر جشن پسر خودتونه لباس پسرتون و باباش ست باشه خودتم یه لباس شب  بلندشیک بپوش ارایشگاه اینام ...

خیلی دوست دارم بریم برا کلیپ‌چون‌براعروسیمون هیچ‌کلیپ اینا درست نکردیم احتمالا انجام بدم حتما ممنون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

اگر لباس اینام‌براش میخرید..ازین جعبه ها ک تلقی ان خرازی ها یا ایناکه وسایل عقدو این چیزا رو دارن بخر لباساشو بزار توش

ولی از نظرمن اینکارو نکن خیلی جالب نیست

هرچی ساده تربهتر

ما برای داداشام چند سال پیش گرفتیم حنابندون گرفتیم بعد حمام بردیم البته فقط لباساشونو عوض کردیم  ...

ن‌حموم‌اینا‌نیست دقیقا مثل مراسم عروسی ک‌همون‌توی تالار حنا اینا هم ‌میبریم ولی ارایشگاه میبریمش فیلمبرداری 

خیلی دوست دارم بریم برا کلیپ‌چون‌براعروسیمون هیچ‌کلیپ اینا درست نکردیم احتمالا انجام بدم حتما ممنون

خواهش میکنم عزیز

مبارکش باشه انشالله جشن دامادیش

کاری نداره  شما انجام نده  تابوشکن میشی  پشت شما هم دیگه انجام نمیدن خیلیا

و‌من‌خودم‌علاقه‌دارم ک انجام بدم 

تفکرم‌با خیلیا خب فرق داره بااین فرهنگ شهرمون‌بزرگ‌شدم‌دیگ 

حالا یا نظر شما درسته یا نظرمن

ن خیلی خزه و‌حدود۶۰۰تامهمون کی کیک و‌ببینه کی بخوره😂😂

600تامهمون اوه

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

عزیزم چجوری میخای ایده کلیپ بدی مثلا دکترو میخای بیاری اون وسط ختنه کنه😑😂

خدا❤️
ما جشن ساده میگیریم میوه و شیرینی و شام و پول هم جمع میکنن

برای ما تقریبا بسته ب هزینه ای ک‌میخواد بشه ینفر با هزینه کمترو‌مهمونای کمتر ینفر برعکس شلوغ میگیره

ن‌حموم‌اینا‌نیست دقیقا مثل مراسم عروسی ک‌همون‌توی تالار حنا اینا هم ‌میبریم ولی ارایشگاه میبریمش فیل ...

حنا هم میبرین فیلم و کلیپ هم دارین 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم