2777
2789
عنوان

لطفا لطفا فقط کسایی که رسم جشن ختنه سوری دارن وارد بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 4308 بازدید | 72 پست
برای ما تقریبا بسته ب هزینه ای ک‌میخواد بشه ینفر با هزینه کمترو‌مهمونای کمتر ینفر برعکس شلوغ میگیره

خب آره دیگه بعضیا تالار میگیرن مهمون اندازه عروسی دعوت میکنن اندازه پول عروسی هم جمع میکنن بعضیا هم نه تو خونه میگیرن و تعداد کم بستگی به توان هرکس دارع

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ترکم ما هم رسم یدی گئجه و اون سو داریم ولی الان اکثرا یه تولد بزرگ واسه یک سالگی بچه میگیرن  ...

اره دقیقا ولی من میخام تولد ۱سالگی نگیرم چون بچس نمیفهمه بچه بزرگ شد یدونه تولد خوب بگیرم با دوستاش

خدا❤️
از رسم و رسوم مسخرتون پیداست،کسانی که جشن میگیرند واسه پول جمع کردن هست😂😂😂😂😉😉😉

اوففففف تو‌دیگه چقدر زرنگی پیشگویی کردی یا حس ششم هستی 

گفتم بااحترام نظر نده خودت بی احترامی میخوای

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اتفاقا یک سوم پولی که خرج میکنن جمع نمیشه. مگه کاسبی؟ جشن میگیرم که خاطره باشه خوش بگذره

ن والا ما کلا عیدی نتونستیم جمع کنیم هرجا رفتیم 

دیگ‌گفتیم‌یه جشن تالار برا۶۰۰نفذ بگیریم همه رو‌شام‌ و‌پذیرایی بدیم تا پول جمع کنیم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ماشمالی ها میگیم دامادی پسرمون شاید نباشیم. جشنش ببینیم

ن ما همچین حرفی نیست بینمون ولی کلا همیشه براهمه بچه هامون این جشن و‌گرفتیم والا ماخودمون‌مشکل نداریم‌ناراحتم‌نیستیم ولی نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن رسم‌بقیه رو‌مسخره کنن شاید رسم اونا برای من مسخره باشه ولی خب تربیتم اجازه نمیده مسخره کنم

از نظر من ختنه شکنجه و ناقص سازیه. حالا بیایم یکنفرو دست و پاش رو ببندیم و ناقصش کنیم.بعد دور هم جمع ...

میدونید فکر‌میکنم‌بیشتر از جنبه مذهبیش ناراحتین ولی اگه تحقیق کنید تو‌بیشتر کشورها بهترین پزشکا تأییدش کردن 

برای عفونت ادراری نگیرن

میدونید فکر‌میکنم‌بیشتر از جنبه مذهبیش ناراحتین ولی اگه تحقیق کنید تو‌بیشتر کشورها بهترین پزشکا تأیی ...

85 درصد اروپاییا ختنه نمیکنن. ژاپن ,کره,چین و ..... ختنه نمیکنن

افریقاییا ختنه میکنن.شما برو تحقیق کن عفونت در اروپا بیشتره یا افریقا. جالبه بعد ختنه باید به کودک انتی بیوتیک خورانده بشه,مگه ختنه برای جلوگیری از عفونت نیست؟

هیچ منبع علمی معتبری ختنه روتین رو توصیه نمیکنه. الت مرد هیچ ترشح  خاصی نداره که باعث عفونت بشه. ختنه نقص اشکار حقوق کودکه. 

هیچ کجای قران هم نگفته ختنه کنید. بلکه گفته اسیب رسوندن به بدن گناه هست که مصداق بارز ختنست