2777
2789

تازه ازدواج کردم اما حس میکنم هیچ سیاستی بلد نیستم تو رفتار باخانواده شوهر و شوهر .😐😕

فک میکنم همه مث خودم دلسوزن و مهربون .

میشه هر سیاستی بلدید و تحربه شده براتون اینجا برا همدیگه بگید منم و خیلیای دیگه که جاهلیم یاد بگیریم 😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خانواده ی شوهر صمیمی نشو بذار باهات رودربایستی داشته باشن

خیلی قاطی نشو باهاشون که راحت بشن باهات

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

منم مثل خودت بودم. چون فامیلای همسرم شهرستان بودن، برای اینکه یوقتی فکر نکنن من کلاس میذارم کلی باهاشون گرم گرفتم و احترام گذاشتم. بعدش جوری باهام رفتار کردن که الان تا مجبور نباشم خونه شون نمیرم و اگر هم برم بجز سلام و خداحافظی حرف دیگه ای نمیزنم. 

بد شوهرتو ن ب خانوادت نه ب خانوادش نگو همیشه با احترام باهاش رفتار کن از مخارجت نگو که نگن ولخرجه 

برای مادر شوهرت هر از گاهی یه کادو بخر هر چندم کوچیک مثلا چند بار که دعوتتون میکنن خونشون تو هم دعوتشون کن

مثلا سبزی میخری یه بسته هم برا اونا ببر ترشی درست میکنی یه ظرف براشون ببر این محبتای کوچیک خیلی جوابه

خودتو دوس داشته باش❤️

عزیزم سیاست رو خیلی خانوما با بدجنسی اشتباه میگیرن سیاست در واقع یعنی ارامش خودت رو حفظ کنی هر حرفی شنیدی فوری نری گله و شکایت با تشر به شوهرت و خونوادش بتوپی ....سیاست یعنی حرفای خصوصی و اهداف خودت و شوهرت رو فوری فاش نکنی بذاری اجرا شه خودشون میفهمن ...سیاست زنانه یعنی احترام گذاستن مساوی بین خوتواده خودت و خونواده شوهرت اینجور شوهرت خودش مقایسه میکنه حتی خونواده شوهرتم ب این نتیجه میرسن ک تو فرقی قائل نیستی هرگز حرفای خونواده شوهر رو نیار برا شوهرت و برعکسش هم انجام نده هرگز جاریت یا خواهر شوهرت از بدی هر کسی گفت بذار تو دلت بمونه و در صورت غیبت تو همکاری نکن 

با خانواده شوهر صمیمی نشو و کم برو.شوهرت و از اول به خرج کردن و گردش و تفریح عادت بده.غر نزن.به خودت برس .کارای خونه ت و نذار رو هم تلمبار بشه.خط قرمزات و مشخص کن و اگه کسی ازشون رد شد برخورد جدی کن.مثلا خط قرمز من بی احترامیه.مستقل باشین و مشکلاتتون و بین خودتون حل کنین پای خانواده ها و وسط نکشین

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌