2777
2789
عنوان

یه چی بگین ادم شم به خودم بیام💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 140 پست
اسی تو خوده منی💔 اهل کجایی

گلستان🥲

تو کجایی

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میشه از الان؟

صددرصد الان هررچی بخونی یادته و کیفیتش زیاده تا اخر این ماه پیشروی بعدشم کم کم مرور بحثایی که خوندیم و کنارشم باز پیشروی

مطمئن باش میشه این ۳ ماهو جدی باید بگیریم خیلییی اهمیت داره

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
میفهممت احتمالا الان تو به مرحله خنثی بودن رسیدی که هیچی نمیتونه باعث عذاب وجدانت بشه و حرکتت بده و ...

مرسییی🥹🥹🥹🫂🫂

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
درسخون ترین بودم ولی زده شدم و الان ارزوی مرگ میکنم هر لحظه بازم دیر نشده میتونم بخونم ولی دیگه حس ...

بخون 

خدا هست 

میبینه ...

ب چشم دیدم ی قدم بردار خدا صد قدم برمی‌داره...

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
میفهممت احتمالا الان تو به مرحله خنثی بودن رسیدی که هیچی نمیتونه باعث عذاب وجدانت بشه و حرکتت بده و ...

موافقی با اسی یه گروه بزنیم منم عین شمام 💔

دوازدهمم تجربی تازه نهاییم هس😭😭

بخون  خدا هست  میبینه ... ب چشم دیدم ی قدم بردار خدا صد قدم برمی‌داره...

هر وقت سکی بهم میگه بخون یا خودن بهش فکر میکنم یه نیروس محکمی بهم میگه دیگه نمیتونی فایده ای نداره و پشیمونم میکنه

الان حتی اگه بهترین رشته  هم قبول شم حالم خوب نمیشه و تمایلی بهش ندارم  

♾️
موافقی با اسی یه گروه بزنیم منم عین شمام 💔 دوازدهمم تجربی تازه نهاییم هس😭😭

داش ما پشت کنکوریام باس نهایی امتحایی بدیم😭😂

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
هر وقت سکی بهم میگه بخون یا خودن بهش فکر میکنم یه نیروس محکمی بهم میگه دیگه نمیتونی فایده ای نداره و ...

ای وای 

میگم با ی نفر یا مشاور صحبت کن خیلی کمکت میکنه

نزار دیر بشه

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....