2777
2789
عنوان

یه چی بگین ادم شم به خودم بیام💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 140 پست

همه قرار نیست دکتر مهندس بشن

همه کسایی که دکتر مهندس شدن موفق نشدن

چیزی بشو که خودت دلت میخواد 

نه به خاطر پدر و مادرت 

به خاطر خودت

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی
زهرا من و تو همش انلاینیم    

اره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول استرس تو کم کن 

بعدش گوشی تو جمع کن 

بعدش توکل کن و بخون 

از ی جایی شروع کن و بخون 

الویت بندی داشته باش 

ی جیزی میگم بهت 

من یک هفته مونده بود ب کنکور ب خودم اومدن و دیدم چه خاکی بر سرم شدع بود .. انقد حالم بد بود ک حد نداشت همه رو شرمنده کردم 

بخاطر خودت و خانواده ت بخاطر روسفیدی پدرت بخاطر لبخندش بخون 

درکت میکنم پشت کنکور بودن سختع خودمم پشتم ولی ببین به روزی ک جوابا میاد مامان بابامون چقد با استرس ...

یعنی میشه از الان؟

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113

به زحمت پدرت عرق ریختن پدرت تو این دوره زمونه پول درآوردن خیلی سخته این چند ماه رو تلاش بکن آن شاالله موفق میشی خدا گفته از تو حرکت از من برکت  گوشی گم نمیشه میشه گوشیت رو ساده کنی یه مدت کم کم بهش عادت میکنی به پدرت که رو تو مطمئنا حساب کرده فکر کن با آرامش درست رو بخون تا هر جا تونستی که بعدا شرمنده خودت نشی که تلاش نکردی خدا رو چه دیدی امیدداسته باش این بهترین چیزه

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
استرسش میکشه منو ولی بی حرکت میشم... نمیتونم پاشم از جام💔

میفهممت

احتمالا الان تو به مرحله خنثی بودن رسیدی که هیچی نمیتونه باعث عذاب وجدانت بشه و حرکتت بده و فکر میکنم پشت کنکوری باشی ( چون پشت کنکور موندن ادموبیخیال میکنه )

منم دقیقا عین توعم دقیقا همه شرایطم مثل توعه ولی امروز به خودم اومدم که من از کیه قراره شروع کنم؟ الان ۳ ماه فقط مونده ها 

ببین فقط شروعش سخته فقططط

ینی تو اگه بری سمت کتابا و فقط ۱۰ دقیقه بخونی این میشه محرک

میبرتت به سمت جلو

بعد وقتی افتادی تو حس و حال درس خوندن برنامه بچین که تایمتو ببری بالا و چیا بخونی و ...

۳ ماه مونده ۳ ماه تایم زیادی نیست اما تایم کمی هم نیست

من قول شرف دادم فردا شروع میکنم میجنگم برا هدفم 

یادت باشه فقط شروعشه که سخته

اول استرس تو کم کن  بعدش گوشی تو جمع کن  بعدش توکل کن و بخون  از ی جایی شروع کن و ...

مرسی🤍❤️

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113