2777
2789
عنوان

یه چی بگین ادم شم به خودم بیام💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 140 پست

دقیقا مثل دختر من ...همین افکار ..با پدرت صحبت کن و افکارتا واسش بازکن..دخترم همین افکار تو سرش بود که اگه قبول نشم پول کلاس و ...عذاب وجدان و....من بهش دلداری دادم و گفتم تو فقط درس بخون و به هیچی دیگه فکر نکن قبول شدی که خداراشکر ..نشدی یکسال دیگه میخونی منم حمایتت میکنم تا نتیجه ای که میخوای بگیری...گوشیتا بده دست مادرت و این مدت فقط بخون و به نتیجه فکر نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه قانونی هست که میگه:

تو الان تو گذشته آیندتی

پس جایی واسه پشیمونی نزار 

تا دیر نشده است بجنبون نه اون پوله مهمه نه هیچ چیز دیگه ای مثلا پدرت شرمنده خودش نمیشه چون برات پول جور کرد ،ولی تو یه روزی شرمنده خودت میشی که شرایط محیا شد خودت وقتتو سوخت دادی ،ایندتو سوخت دادی شرایط خوبی که می‌تونستی بوجود بیاری سوخت دادی ،بازنده نباش تلاشتو بکن اصلا فکر به حجم نکن فقط شروع کن تا هر جا که تونستی،موفق باشی جوون

🥴امضام نمیاد 
دقیقا مثل دختر من ...همین افکار ..با پدرت صحبت کن و افکارتا واسش بازکن..دخترم همین افکار تو سرش بود ...

من خانواده اینو میگم بدتر میشم عذاب آدم بیشتر میشه وقتی می بینه خانواده خودشون دارن ولی تو نمیخونی

هیچ 
یه قانونی هست که میگه: تو الان تو گذشته آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار  تا دیر نشده ...

مرسیی🥹🫂

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
دقیقا مثل دختر من ...همین افکار ..با پدرت صحبت کن و افکارتا واسش بازکن..دخترم همین افکار تو سرش بود ...

منم مثل دختر شما

دست شمارو میبوسم بابت اینکه مثل بقیه پدر و مادرا بچتون رو تحت فشار نمیذارین و بهش ارامش خاطر میدین

سایتون مستدام 💜

استارتر پشت کنکوری ؟

اره🥲

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
ای وای  میگم با ی نفر یا مشاور صحبت کن خیلی کمکت میکنه نزار دیر بشه

یکی دوتا نیست مشکلام

باز میگم اگه خودم بخوام میتونم قدم بردارم

ولی انگار نمیخوام هیچ کمکی به خودم کنم

پر از خشم و نفرتم نسبت به خودم

دشمن خودم شدم

باورت میشه چند روزه مریضم و نمیرم دکتر

انگار دارم با خودم لج میکنم

میدونم هیشکی هم نمیتونی کمکم کنه

نمیدونم واقعا...

♾️
الان ساعت مطالعت حدودی چنده

الان هیچی😭😭

قبل عید خوب شده بودم.. چندروز رفتیم سفر... بعدشم کرونا گرفتم... دیگه باد خورد پشتم😭😭

یکی دوتا نیست مشکلام باز میگم اگه خودم بخوام میتونم قدم بردارم ولی انگار نمیخوام هیچ کمکی به خودم ...

پس حتما پیش ی مشاور بری 

ایشالله درست میشه :")♡

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....