2777
2789
عنوان

پسری که ازش خوشم میاد

581 بازدید | 30 پست

من یه مدته با یه نفر دوست معمولی ام اونم دیروز گفت نمیخوام دوست معمولی باشیم اگه میشه جدی باشیم تو رابطه اگرم نه پس بهتره ادامه ندیم بعدش گفت فکراتو کن جواب بده منم ازش خوشم میاد ولی دوست ندارم مثل این دختر هولا جواب بدم به نظرتون چطوری بهش بگم بهتره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن تو دهنش تمام کن رابطه رو باید در طی دوستی معمولی که شناخت پیدا کرده و علاقمند شده درخواست ازدواج میداد 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

اگ مطمئنی پسر خوبیه جواب مثبت بده .. بهش بگو فکرامو کردم قبول میکنم ولی باید متعهد باشی وفادار باشی و اگ واقعا منو بخای تااخرش باش منو بازی نده ک نه قلب من بشکنه نه قلب تو... منطقی باهاش صحبت کن