2777
2789
عنوان

آبرویی برام نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 45 پست
نگران حرف مردم نباش نهایت زر بزنن دو سه ماهه. من اقوام نزدیکم تو یه خانواده دوتا دختر داشتن که جفتشو ...

آره..ولی یه حسرتی ته دلم هست که قلبم رو میسوزونه....حسرت رابطه ی کامل با همسرم که اگه انجام می‌شد شاید زندگیمون به اینجا نمی رسید.

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ماشالله به این خانومی با وقاری و فرهنگی ام که هستی.. منتهی از حرفات مشخصه اعتماد بنفست صدمه دیده. ...

ممنونم نظر لطفتوته...جگرم هر شب میسوزه...هر شب با گریه  به فکر این هستم با هر کسی اگه ازدواج کردم همون نامزدی رابطه داشته باشم...یه جوری عقده ای شدم..دیگه هیچ مردی رو دوست نخواهم داشت اصلاً...اگه ازدواج کنم هم فقط برام در حکم رهگذر زندگی و... خواهد بود..چون من همسرم رو از خودم بیشتر دوست داشتم.

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران
عزیزم ناراحت نشیا ولی مقصر خودت هم بودی حالا خانوما میریزن سرم     مرد هم نیاز داره واین ...

کاملا درسته ولی خب همسرش باید برای درمان همراهیش میکرد . و آنقدر محبت بهش میکرد تا روند درمان سریع تر انجام بشه.

دوستم سال ۹۸ ازدواج کرد و همین مشکل را داشت ولی گفت شوهرش خیلی باهاش همراه بوده . آذر ماه گذشته هم بچشون دنیا اومد.

آره..ولی یه حسرتی ته دلم هست که قلبم رو میسوزونه....حسرت رابطه ی کامل با همسرم که اگه انجام می‌شد شا ...

میفهمم گلم. شاید بعد رابطه هم خیانت میکرد اینطور بدتر بهم میریختی یا بچه دار میشدی دیگه سختت بود جدایی... ولی اخلاق هایی که اون داشت هیچوقت خوشبخت نمیشدی 

سعی کن ازش ویس داشته باشی که میگه نمیخوامت و.‌ همه حرفاشو ضبط کن.

ما هیچ ارتباطی با هم نداریم و وکیلش میگه فقط طلاق توافقی می خواد....متاسفانه خیلی سادگی کردم و فکر می کردم شوهرم و عصبانی و...در حالیکه خیلی وقت پیش برای زندگیش برنامه ریخته بود.

ما هیچ ارتباطی با هم نداریم و وکیلش میگه فقط طلاق توافقی می خواد....متاسفانه خیلی سادگی کردم و فکر م ...

وکیلش معلومه طرف اونه. میخواد خیلی خالی در بره.

کدوم شهری؟

یه وکیل خوب پیدا کن.

ممنونم نظر لطفتوته...جگرم هر شب میسوزه...هر شب با گریه  به فکر این هستم با هر کسی اگه ازدواج کر ...

خودتو اذیت نکن گلم. اگه میتونی به یک تراپیست مراجعه کن خیلی تاثیر داره.. ان شالله انقدر روزهای قشنگی در انتظارت باشه که به این روزات بخندی .. اگه دوست داشتی  دلت گرفت میتونی  هروقت خواستی باهام حرف بزنی. امیدوارم بتونم کمکی برات باشم.. خودم رنج دیده ام تاپیک هام هست..درکت میکنم کاملا

[QUOTE=283478338]آره..ولی یه حسرتی ته دلم هست که قلبم رو میسوزونه....حسرت رابطه ی کامل با همسرم که اگه انجام می‌شد شا 

خودتو سرزنش نکن. مشکل شما ، باید با همراهی ایشون حل می‌شده.

کاملا درسته ولی خب همسرش باید برای درمان همراهیش میکرد . و آنقدر محبت بهش میکرد تا روند درمان سریع ت ...

تقصیر من بود و من خیلی کوتاهی کردم...تو اون زمینه خانوم باید قاطع باشه و به فکر حل مشکلش تا آقا هم همراهیش کنه...من پشت گوش مینداختم و چون ارگاسم می شدم دیگه به فکر رابطه ی کامل نمی‌افتادم..

ای کاش به خانواده من و خودش اطّلاع می داد و بهم فرصت چند ماه میداد و میگفت اگه حل نشه و انجام نشه طلاق .

ولی اصلاً چیزی نمی‌گفت و فقط اذیّت می کرد تا جدا بشم‌...میگفت مشکل من رابطه نیست و تو منو ارضا می کنی...

میگفت برا من خانواده مهم هست و من از خانواده ات خوشم نمیاد.

تقصیر من بود و من خیلی کوتاهی کردم...تو اون زمینه خانوم باید قاطع باشه و به فکر حل مشکلش تا آقا هم ه ...

چه مشکلی با خانواده ت داشت.

بالاخره وقتی شما را دوست داشته به اظهار خودش

پس باید به خاطر شما هم شده خانواده ت را هم می‌پذیرفت.

وکیلش معلومه طرف اونه. میخواد خیلی خالی در بره. کدوم شهری؟ یه وکیل خوب پیدا کن.

یکی از شهرای ارومیه...

وکیلش میگه چرا زود مهریه ات رو اجرا گذاشتی ، باید منتظر میشدی شوهرت بیاد دنبالت اگه نیومد بعد شکایت و...می کردی.

چه مشکلی با خانواده ت داشت. بالاخره وقتی شما را دوست داشته به اظهار خودش پس باید به خاطر شما هم شد ...

میگفت مادرت اخمو هست !!!!!

من دوست دارم مثل همکارام خونه ی باجناق و برادر زنم برا شب نشینی برم...

خونه ی دایی و عموت و...برم !!!!!

وقتی می گفتم الان کی مونده خونه ی فک و فامیل خب من ازدواج کردم که تو منو وارد فامیلت کنی و خودت که خونه ی فامیلات نمیری چرا سرکوفت میزنی...

میگفت فامیلای من خوب نیستن و من انتظار داشتم فامیلای تو خوب باشن !!!!

( تو آشنایی هر دومون گفته بودیم که اهل مهمون رفتن نیستیم )

یکی از شهرای ارومیه... وکیلش میگه چرا زود مهریه ات رو اجرا گذاشتی ، باید منتظر میشدی شوهرت بیاد دنب ...

وکیلش به نفع اون حرف میزنه. 

تو اصلا با وکیلش صحبت نکن.

چون میخواد ازت اتو بگیره.مواظب باش.

خودت. وکیل بگیر.