2777
2789
عنوان

آبرویی برام نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 45 پست

تاپیکهای قبلیتون را خوندم. دوستم مشکل شما را داشت.

همسرش خیلی باهاش همکاری کرد .

شوهر شما هم باید برای درمان شما اقدام میکرد.

درسته اون یه نیازه ولی اول عشق بعد هوس.

خودتون به تنهایی دنبال درمان باشید.

و امیدوارم زنگی از این پس براتون بهتر باشه.

فکر کنم انتقال سند به قصد فرار از دین تا دو سال قبل قابل برگشت باشه. حتما از یه وکیل خوب مشورت بگیرید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم مقصر خودت هستی که زودتر به فکر درمانت نیفتادی هم همسرت که معلومه کم طاقته و نتونسته باهات همراهی کنه تا مشکلت حل شه . البته اکثر مردها همینطور کم طاقتن و مرد همراه واقعی توی مشکلات کم پیدا میشه و البته بازم ما جزییات رو نمی دونیم ....اگر هنوز امیدی داری باهاش صحبت کن به شرط اینکه هنوز همو دوست داشته باشبن قول بره بری مشکلت رو حل کنی و مشاوره برین . اگر فکر می کنی دیگه امیدی نیست به نظرم تا سنت بالا نرفته یه مقدار نقدی مهریه تو بگیر و جدا شو. همکارات هم فهمیده باشن مسئله ی خاصی نیست شما تنها کسی نیستی که تو زندگیت مشکل داری. منم میخوام آزمون بدم برام دعا کن

هنوز نرفتی و بفکر اونی ک بیاد چقدر ما زنا ضعیف هستیم بخدا.  اون اگ بفکرت بود میومد برات ب حرف ه ...

آخه ما چند سال دوره ی آشنایی و عقدمون بود...عاشقش بودم..طبیعی هست چند سالی فراموش کردنش طول بکشه..برگرده هم نمیتونم ادامه بدم و خانواده ام اجازه نمیدن برگردم...فقط بابت این که زندگیم سر زبون همه افتاده دلگیرم

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران
متاسفانه خانواده ی شوهرم همه جا گفتن که عروسمون دختر مونده و....

شما هم بگین پسرش عرضه نداشته منو زن کنه، منمو شوهرم ی سری مشکل داشتیم فامیل دور هم هستیم من خانوادم گفتم هرکی چیزی پرسیدجوابش ندین نظر اونا که برامون مهم نیست قرارم نیست به حرفشون گوش بدیم اوایل میپرسیدن وقتی دیدن جواب نمی دیم دیگه نپرسیدن

آخه ما چند سال دوره ی آشنایی و عقدمون بود...عاشقش بودم..طبیعی هست چند سالی فراموش کردنش طول بکشه..بر ...

بلاخره ک باید همه بفهمن اصلا حرف مردم برات مهم نباشه خوب بد باشی مردم حرف چرت میزنن بخاطر مردم هرگز زندگی نکن.  کسی ک چندماه بفکر زنش نیست بدون تو خوشه توهم بهش فکر نکن درسته نمیتونی فراموش کنی و زندگیت کنار ای ادم بی احساس هرگز خوشبخت نمیشی عزیزم بری باز پشیمون میشی میگی چرا اومدم وفلان 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
عزیزم ناراحت نشیا ولی مقصر خودت هم بودی حالا خانوما میریزن سرم     مرد هم نیاز داره واین ...

آره صد درصد قبول دارم که تقریباً همش تقصیر خودم...ولی مشکلات مربوط به این که از خانواده ی من خوشش نمیاد مربوط به من نیست...تقریباً از هیچکس خوشش نمیومد و...مادرم همیشه پشتوانه ی من بود هم عاطفی هم مالی..جوری که وقتی پول لازم داشتم ، ۲۰ ، ۳۰ تومن بهم قرض میداد و هر هفته مارو مهمون دعوت می کرد با این حال فقط به خانواده ام توهین می کرد..

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران
دو سه سال خیلی زمان زیادی واسه رابطه نداشتن خیلی از زوجا رو همین رابطه کنار هم نگه داشته .... ان شاا ...

درسته ، ولی هر هفته ارضا می کردمش...انگار خودم رو گول زدم.

جوریکه منو امتحان کرد و کنار گذاشت منو.

درسته ، ولی هر هفته ارضا می کردمش...انگار خودم رو گول زدم. جوریکه منو امتحان کرد و کنار گذاشت منو.

فدای سرت عزیزم شرایطتت خوبه خانوادت خوبن قطعا پایان زندگیت نیست چه بسا با کسی آشنا بشی خیلی بهتر از این اقا... اما ای کاش از مهریت نگذری میتونن پیگیری کنن که خونه رو چه زمانی به اسم پدرش زده و ازش میگیرن اینو چندجایی شنیدم که قابل پیگیریه.

منم خونه پدرمم برا قهر رفتم انگار نمیخاد اصلا سراغمو بگیره

برا من جوری شد که همه ی پل های پشت سرمون خراب شد..‌انگار خواست و مصلحت خداست که جدابشیم

فدای سرت عزیزم شرایطتت خوبه خانوادت خوبن قطعا پایان زندگیت نیست چه بسا با کسی آشنا بشی خیلی بهتر از ...

خیلی خیلی خسیس هستن..جوری که خودم برا خودم لباس عروس و طلا و آتلیه گرفتم...برا خونه کاغذ دیواری و ایزوگام و....

مطمئن هستم معامله ی خونه رو اگه برگردونن بابت اون طلاق نمیده و موهام مثل دندونام سفید میشه.

برا من جوری شد که همه ی پل های پشت سرمون خراب شد..‌انگار خواست و مصلحت خداست که جدابشیم

ایشالا ک هر چی صلاحته پیش بیاد

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

نگران حرف مردم نباش نهایت زر بزنن دو سه ماهه. من اقوام نزدیکم تو یه خانواده دوتا دختر داشتن که جفتشونم جدا شدن مردم انقد حرف مفت زدن الان اصلا یادشون نیست چی ب چیه کی ب کیه... باور کن با توصیفاتی که از همسرت گفتی خدا دوست داشت به این بهونه جدا شی... یه عمر باید با داغ خیانت و شکاکیت میسوختی و میساختی..