2777
2789
عنوان

بچه ها من حدود یک ماهه عقدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 32 پست
ولی زیاد جلف بازی و لوس بازی محبت زیادی از طرف زن مردا رو پرو و هوایی می‌کنه اصلا فک نمیکنم زیاد از ...

ولی بی روح و مغرور بودن زندگی خراب میکنه .. همه چیز به اندازه 

وقتی به مرد محبت کرد دفعه بعد اون ارامش بهت برمیگردونه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یاد بگیریم کجا غرور داشته باشیم کجا نداشته باشیم بعد ازدواج کنیم

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

کاره خوبو تو میکنی اینایی ک خیلی میچسبن ب شوهرشون اوریزونن خوب نیس باید غرور داشته باشی محبت و اهمیت به اندازش خوبه بیشترش دل انسانو میزنه 

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم

نچسب آویزون نباش ولی صمیمی باش دیگه شوهرته ها

اون پیام نداد تو پیام بده

انقد خوب و صمیمی باش باهاش که اگه خدای نکرده ی روز ناراحتی کردی به چشمش بیاد سرد بودنت و دلش تنگ شه برات نه اینکه بگه این همیشه همینطوریه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

کاره خوبو تو میکنی اینایی ک خیلی میچسبن ب شوهرشون اوریزونن خوب نیس باید غرور داشته باشی محبت و اهمیت ...

پسر غریبه نیستا

شوهرشه  

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          

مبارک باشه عزیزم

اول از همه اصلا نزار بفهمه وابستشی بعدم سیاست داشته باش ی مدت حسابی پیام و زنگ بده خب خوب که وابسته شد ی مدت اروم باش خودش زنگ میزنه پسرا زود وابسته میشن ن زیاد اویزون باش ن زیاد شل بگیر اندازه فقط تنها چیزی که میگم همیشه با احترام باهاش حرف بزن تا مثل بعضیا پرو پرو حرف نزنه بعضیا بعد ی مدت فوش و بد دهنی میکنن واس من نامزدم با همه بد دهن جلو من با احترام شوهر سابقم خیلی باهم بی احارامی میکردیم سر این یکی سفت گرفتم 

اون چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟صبح تا شب پی ام نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......