2777
2789
عنوان

بچه ها من حدود یک ماهه عقدم....

865 بازدید | 32 پست

خانم ها من یک ماهه عقدم تو این مدت خیلی به همسرم وابسته شدم خیلی زیاد به نظرم اونم همینطوره واقعا هم پسر خوب و آقایی هست و خیلی با محبت ولی چند تا مسئله هست که نمیدونم نرماله یا غیرعادیه

مثلا من خودم اصلا تلفنی با کسی حرفم نمیاد و یکبار هم بهش گفتم اون اوایل که اهل تلفنی حرف زدن نیستم کلا تو این مدت تماس تلفنی با هم نداشتیم غیر یکی دو بار کار واجب بوده و کوتاه 

خیلی هم با هم چت نمیکنیم در حد آخر شبا و چند تا پیام کوتاه البته عید را تقریبا هر روز چندین ساعت باهم بودیم و به سختی از هم جدا می‌شدیم 

من غرورم زیاده یعنی تا شده نزاشتم بفهمه اینقدر وابسته اش شدم ولی نمیدونم اینکه تو این مدت پیش اومده از صبح تا شب بی خبر بودیم از هم نگرانم میکنه 

غرورم هم اجازه نمیده من بیشتر از اون پیام بخوام بدم یا ابراز احساسات آنچنانی کنم 

نظر شما چیه

هیچی دیگه خوب می‌کنی نگران نباش تازه یک ماه گذشته کم کم میفتید رو روال نشو مثل اینا ک میخشونو از همون اول درست نکوبیدن

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم یه چیزی بگم یا بخاطر اینکه مرد هستم چیزی نگم؟ 

چون از خانم ها پرسیدی اینو 

غرور هوس خودخواهی هدیه شیطان است محبت وعشق هدیه خداست جالب هست که هدیه شیطان را به رخ هم میکشیم و هدیه خدا را از هم پنهان میکنیم...

به همسرت نزدیک شووو خیلی زیاددد .صبح بخیر شب بخیر 

خستع نباشی در طول روز یه پیام عاشقانع ... خیلی زیاد ... گاهی وقتا یهویییی بوسش کن 

دختر اشتباه منو نکن .منم عقد بودم زیاد گرم نگرفتم با شوهرم .... دیگران با دخالتاشون ریدن به زندگیم .شوهرم نکوشندم سمت خودم و وابستش نکردم لطمه خوردم نکن تو ...داری کارا منو میکنی بزارش کنار . خواهرانه میگم 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
میتونم یه چیزی بگم یا بخاطر اینکه مرد هستم چیزی نگم؟  چون از خانم ها پرسیدی اینو

نه بگو 

منم همین مشکل رو داشتم کلا شخصیتم آرومه البته الان سنم رفته بالا خیلی بهتر شدم 

نظرتو بگو با ذکر اینکه چند سالته

میتونم یه چیزی بگم یا بخاطر اینکه مرد هستم چیزی نگم؟  چون از خانم ها پرسیدی اینو

آخی😂 

بفرمایین بگین ما استفاده میکنیم

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
به همسرت نزدیک شووو خیلی زیاددد .صبح بخیر شب بخیر  خستع نباشی در طول روز یه پیام عاشقانع ... خ ...

ولی زیاد جلف بازی و لوس بازی محبت زیادی از طرف زن مردا رو پرو و هوایی می‌کنه اصلا فک نمیکنم زیاد از زن لوس خوششون بیاد 

اگه محبت کرد بهت توام محبت کن 

آخی😂  بفرمایین بگین ما استفاده میکنیم

کجاش خنده داره

غرور هوس خودخواهی هدیه شیطان است محبت وعشق هدیه خداست جالب هست که هدیه شیطان را به رخ هم میکشیم و هدیه خدا را از هم پنهان میکنیم...
نه بگو  منم همین مشکل رو داشتم کلا شخصیتم آرومه البته الان سنم رفته بالا خیلی بهتر شدم  ...

متاسفانه هنوز اجازه نداده بگم اجازه بده حتما میگم

به نظر من زیاد بهش پیام نده و نچسپ

ولی یه کاری کن اون همش بهت پیام بده و مشتاق ترش کن بعد تو در مقابل محبت کن

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
کجاش خنده داره

اونجاش