2777
2789
عنوان

کسی اینجا مدرس غیرانتفاعی هست؟

97 بازدید | 12 پست

بچه ها من رفتم یه مدرسه غیرانتفاعی بهم گفت سه مقطع راهنمایی فلان درسو تو ۱۵ جلسه تدریس کن و تو دفتر بنویس

باهمه اصول و حل تمرینا و حتی بارم بندی اساسی و  ...

تو ۱۵ جلسه نود دقیقه ای 

الان من سوالم اینه چجوری تو ۱۵ جلسه بتونم کتابو تا آخر برسونم؟ میشه؟ استرس دارم؟

اصلا چجوری مکتوب کنم

کسی معلم هست راهنمایی کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرکم لیسانسه ارشدم قبول شدم از مهر میرم اصلا نپرسیدم هیچی فقط چون سابقه کار نداشتم گفت تدریس کن و ...

یعنی دوسه تومن هستش ؟

من یکی از اشناهام میگفت خیلی سخته قبولیش و از بین ۴۰۰ نفر فقط دوسه نفر واسه یه مدرسه میخوام تازه اونم ازت مصاحبه میگیرن 

از شما نگرفتن؟

تازه خیلیارو میگن رایگان بیاین 

فصل های کتاب یا مباحث باید به ۱۵ قسمت تقسیم بشه. در هر جلسه باید با ایجاد انگیزه و چالش ذهن بچه ها رو درگیر و اماده مبحثی که میخوای تدریس بشه بکنی. بعد شروع به تدریس میکنی و بعد از اتمام تدریس میری سراغ حل تمرین. از جواب های کوتاه و ساده میری به سمتی که سوالات سخت تر بشه و بچه ها بتونن بدون کمکت جواب بدن. در اخر هم جمع بندی میکنی. موفق باشی

یعنی دوسه تومن هستش ؟ من یکی از اشناهام میگفت خیلی سخته قبولیش و از بین ۴۰۰ نفر فقط دوسه نفر واسه ی ...

من اصلا بخدا هیچی نمیدونم امروز رفتم برای همین چیزا ولی فقط گفت برو مسلط شو به کتابا و بیا روش تدریستو ببینم

ولی حقوقش آره همینقدره

یکی از دوستای من دو تومن و اون یکیم زیر سه میگیره

فصل های کتاب یا مباحث باید به ۱۵ قسمت تقسیم بشه. در هر جلسه باید با ایجاد انگیزه و چالش ذهن بچه ها ر ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

مثلا ده تا درسه من تقسیم کنم مباحثش رو به ۱۵ قسمت؟ 

دعاکن عزیزم

اموزش ضمن خدمت نرفتی ؟ اول خودت کل کتاب رو بخون بعد تقسیم بندی کن جزوه تهیه کن بده بچه‌ها مدرسه غیر ...

فقط به من گفت مسلط شو و تدریس کن و بیا

ولی آخه نمیشه تدریسو نوشت که

آموزش ضمن خدمت مگه برای استخدامیا نیست؟

ممنون از راهنماییت عزیزم مثلا ده تا درسه من تقسیم کنم مباحثش رو به ۱۵ قسمت؟  دعاکن عزیزم

چیش عجیبه؟ جلسه مرور داریم، گاهی مباحث سنگینه باید در دو یا یه جلسه تدریس شه. طرح درس نوشتن بخش مهمی از تدریسه اگر نتونی بنویسی قبولت نمیکنن

فقط به من گفت مسلط شو و تدریس کن و بیا ولی آخه نمیشه تدریسو نوشت که آموزش ضمن خدمت مگه برای استخدا ...

فکر نکنم برای هر کسی که تدریس می‌کنه هست 

از اداره میان بازرسی باید مدرک داشته باشی باز نمی‌دونم مدیرتون چکار می‌کنه