2777
2789

قد و وزن تولد و دوماهگیشون 

مشکلات کولیک و نفخ و رفلاکس 

هر چیزی که راجب نوزاد دوماهه 😍😍😍

بی تفاوت به ‹جهان› باش و فقط ناز بخند 💛🍃

ای جانم. خداحفظ کنه براتون. ما دختر داداشم دوماهشه جونم می‌ره براش. موقع تولد ۳ کیلو بود الان شد ۴۹۰۰... کولیک ایناش الحمدلله بهتره ولی گاهی شیر میخوره بالا میاره. دست و پاشو زیاد تکون میده. کم کم نگاه می‌کنه داره ماهارو می‌شناسه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم. خداحفظ کنه براتون. ما دختر داداشم دوماهشه جونم می‌ره براش. موقع تولد ۳ کیلو بود الان شد ۴۹۰ ...

مرسی زنده باشین🥰

ای جان خدانگهدارش باشه

۴ ماه اول برای من زجرآورترین روزا بود بنده خدا پسرمم آروم بودا من کم طاقت بودم وافسردگی داشتم.الان که ۸ ماهشه شیرینه برام

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
۴ ماه اول برای من زجرآورترین روزا بود بنده خدا پسرمم آروم بودا من کم طاقت بودم وافسردگی داشتم.الان ک ...

چرا کولیک و اینا نداشت

چرا کولیک و اینا نداشت

نه نداشت منتها من تنها بودم شبا شوهرم شبکاره خیلی سختم بود خوابم میومد تجربه نداشتم کلا واسه هرچیزی سختم بود

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
نه نداشت منتها من تنها بودم شبا شوهرم شبکاره خیلی سختم بود خوابم میومد تجربه نداشتم کلا واسه هرچیزی ...

خیلی سخته مخصوصا بی خوابی و تنهایی بچه بزرگ کردن

خیلی سخته مخصوصا بی خوابی و تنهایی بچه بزرگ کردن

بله مادربودن واقعا سخته بخصوص اگر بعد زایمان افسردگی بگیری