2777
2789
عنوان

ضعف شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3676 بازدید | 29 پست
چرا سابقه ش رو داشتم چند سال اما شدید نبوده، از بعد این جریان ورزش سنگین چندماهه و نخوردن ها و مسابق ...

ببین من دو سال پنیک اتک داشتم 

بعد از اون همین مدل شما شدم 

پنیک تکرار نشده 

ولی میرم حمام فشارم میفته 

با گرسنگی لرزش و بی حالی 

با خوردن غذا فشارم میفته 

کلا یه آدم سستی شدم

چرا سابقه ش رو داشتم چند سال اما شدید نبوده، از بعد این جریان ورزش سنگین چندماهه و نخوردن ها و مسابق ...

برای اضطراب 

حتما برو تراپی پیش روانشناس خوب 

نمیتونی 

سمینار ترس اضطراب وحشت 'دکتر هلاکویی رو از تلگرام'گوگل'یوتیوب 'هر جا شد گوش کن خیلی کمکت میکنه 

یه داروی خفیفی بین ۶ ماه تا یکسال 

اگر با ورزش و تغذیه و خواب خوب باشه کمکت میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دو سال پنیک اتک داشتم  بعد از اون همین مدل شما شدم  پنیک تکرار نشده  ولی م ...

خب شما آزمایش چکاپ دادین؟چیزی نبوده خدای نکرده جسمی؟به راه حل رسیدین؟من یه ماه و نیمه روزشماری میکنم برگردم سر تمرینام اما توانشو ندارم همینم عذابم میده

برای اضطراب  حتما برو تراپی پیش روانشناس خوب  نمیتونی  سمینار ترس اضطراب وحشت 'دکت ...

پزشک خونوادگیم سرترالین بهم داد از آخر گفت ما همه چی رو چک کردیم اگه نیست اعصابت میتونه مزید بر علت بشه. اما من میترسم بخورم عوارضشو خوندم دلم خالی شد.

خب شما آزمایش چکاپ دادین؟چیزی نبوده خدای نکرده جسمی؟به راه حل رسیدین؟من یه ماه و نیمه روزشماری میکنم ...

من همه ی بدبختی ام از اضطراب ام بود 

الان که کرونا گرفتم برگشته 

میفهمم چه بلایی سرم آورد چند سال 

برای اضطراب رفتم روانپزشک 

به من گفتن پرانول ده بخور و تمرین تنفس عمیق و آرام 

ولی در جریانی که پرانول هم فشارو میاره پایین

من همه ی بدبختی ام از اضطراب ام بود  الان که کرونا گرفتم برگشته  میفهمم چه بلایی سرم آور ...

بگردم. وای آره اون یه حالتیه بخوری باید بخوابی آدم حس میکنه ضربان قلبش میخواد وایسته از کندی و سرمای شدید.

پزشک خونوادگیم سرترالین بهم داد از آخر گفت ما همه چی رو چک کردیم اگه نیست اعصابت میتونه مزید بر علت ...

سرترالین که داروی سنگینی نیست 

اضطراب داروی مادام العمر نمیخوادد

باور کن 

۶ ماه تا یکسال دوره درمان رو کامل کنی 

به شرطی که ورزش و خواب و تغذیه ات خوب باشه خیلی کمک میکنه 

گفتگو با روانشناس خانم خوب هم خیلی موثره 

اینا کنار هم جواب میده 

ولی من خودم راهی که رفتم 

۵ ساله شنونده دائم رادیوی دکتر فرهنگ هلاکویی هستم 

کل وقت فراغت شنیدم و شنیدم 

حتی گفتگوهای سالهای قبل 

سمیناراشو کامل شنیدم

نگرشم به زندگی خیلی تغییر کرد 

سرترالین که داروی سنگینی نیست  اضطراب داروی مادام العمر نمیخوادد باور کن  ۶ ماه تا یکسا ...

حالا دلمو جمع کنم ببینم چی میشه بخورم قرص رو چون میترسم. ممنونم بابت نظرتون

ولی من خودم راهی که رفتم  ۵ ساله شنونده دائم رادیوی دکتر فرهنگ هلاکویی هستم  کل وقت فراغ ...

حتما امتحان میکنم. قبلا ویدیوهایی دیدم ازشون خیلی تاثیرگذاره کلامشون

ببین عزیز 

من دچار اختلال اضطراب پس از سانحه شدم 

بعد از اون پنیک اومد 

بعد خوابم خراب شد 

بعد شبا دچار آریتمی قلب شدم 

امروز ثابت شده 

در مورد دردهای سایکوسوماتیک بخون 

بعضی دردها و مشکلات سلامتی منشا روانی دارند 

حتی دارو هم نخواستی بخوری برو تراپی 

ببین عزیز  من دچار اختلال اضطراب پس از سانحه شدم  بعد از اون پنیک اومد  بعد خوابم ...

بعد مسابقات منم همینجور بودم یعنی خوابم مختل کابوس ببینم و با حال بعد هر دو ساعت بیدار بشم. اما پذیرش روحی بودنش برام سخته آخه خیلی خسته م اصلا ریکاور نمیشه بدنم با ابنکه غذا میخورم و بهتر میخوابم جدیدا و فعالیت سنگین هم ندارم یعنی نمیتونم انجام بدم.

کله پاچه بوش اذیتم میکنه  الباقی رو امتحان میکنم ممنونم

حتما جواب میگیری

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑

عزيزم دكتر سنتي رو امتحان كن

نه هر دكتري، كسي كه خودش پزشك باشن و بسيار كاربلد و علمي

قطعا براي ضعف خيلي ميتونن كمك اتون كنن

من دكتر حميدالله افراسيابيان رو پيشنهاد ميكنم

بسيار باعلم هستن و مدارك بين المللي معتبر

کلا ترومای بد داشتم تو زندگیم احتمالا اونا هم هست وقت گرفتم از مشاور اما وقتش یه ماه دیگه ست ولی میر ...

سلام ببخشید شماحالتون خوب شد؟من دوهفته عین جنازه بیحال افتادم هرچی سرم هم میزنم فایده نداره همش فشارم پایینه وقندم میفته ازامتحانام عقب موندم بخاطر بیحالیم میشه بگیدشماچیکارکردید حالتون خوب شد علتش چی بود؟