من یه مدته ضعف شدید دارم لرز میکنم نسبت به سرما حساس شدم. ۴، ۵ ماه خیلی سنگین ورزش کردم روز در میون ۴ساعت باشگاه و رزمی. آدم استرسی هم هستم خیلی. و بعدش رفتم مسابقات اونجا یه شوک بد بهم وارد شد. تغذیه م نامناسب ساعات طولانی گرسنه حتی با شکم خالی میرفتم تمرین چون تایم نداشتم. از بعدش کلا گرسنه میشم ضعف میکنم و پاهام سنگین میشه. توی حموم لرز میکنم. هر دو ساعت گشنمه. خیلی حس تشنگی دارم. چکاپ دوبار دادم همه چی نرماله قندم ۸۲ و ۹۲ بوده. بخاطر مصرف آمینو اسید cpeptide خونم ۱۸ بود. کتون ادرارم مثبت بود. دکتر غدد و عمومی و قلب رفتم همه میگن نرماله و احتمالا از اضطرابه. کم خونی ندارم. مکمل مولتی ویتامین استفاده کردم دو هفته اما افت فشار میاره برام گذاشتم کنار. ممکنه از ضعف و فشارهای جسمی اخیر باشه؟ کسی تجربه ای داشته؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین نظر بدین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من دو سال پنیک اتک داشتم بعد از اون همین مدل شما شدم پنیک تکرار نشده ولی م ...
خب شما آزمایش چکاپ دادین؟چیزی نبوده خدای نکرده جسمی؟به راه حل رسیدین؟من یه ماه و نیمه روزشماری میکنم برگردم سر تمرینام اما توانشو ندارم همینم عذابم میده
برای اضطراب حتما برو تراپی پیش روانشناس خوب نمیتونی سمینار ترس اضطراب وحشت 'دکت ...
پزشک خونوادگیم سرترالین بهم داد از آخر گفت ما همه چی رو چک کردیم اگه نیست اعصابت میتونه مزید بر علت بشه. اما من میترسم بخورم عوارضشو خوندم دلم خالی شد.
ببین عزیز من دچار اختلال اضطراب پس از سانحه شدم بعد از اون پنیک اومد بعد خوابم ...
بعد مسابقات منم همینجور بودم یعنی خوابم مختل کابوس ببینم و با حال بعد هر دو ساعت بیدار بشم. اما پذیرش روحی بودنش برام سخته آخه خیلی خسته م اصلا ریکاور نمیشه بدنم با ابنکه غذا میخورم و بهتر میخوابم جدیدا و فعالیت سنگین هم ندارم یعنی نمیتونم انجام بدم.