2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من برام جواب میده 

شما کلا ارتعاش رو میبره بالا 

ی بار ی نفر ا دستم دلخور بود هر کاری کردم رفع نشد دلخوریش اومدم شمع روشن کردم براش درست شد فرداش بم پیام داد بخشیدمت

.
اون دستگاهای بزرگش نمیتونن کاری بکنن یه شمع کوچولو میخواد چیکار کنه

خیلی کارا 

چرا میگن سر تولد آرزو کنید شمع فوت کنید؟ 

چون ۴ تا عنصر اصلی رو داره 

پارافین ب عنوان جامد و خاک 

وقتی شمع میسوزه آتیش داره 

پارافین که ذوب میشه مایع و آب 

و دودش  هوا

۴ تا عنصر کنار هم ارتعاش رو قوی تر میکنن یادت نره همه چیز از جنس انرژیه..و اینجوری ارتعاش که بره  بالا خواستت بهتر میرسه ب کائنات 

.
درست میگی ولی آدمها عوض شدن تاثیرش تو این قلبهای تیره کمه

برا من که جواب داده 

تازه من میدادم تو اینسا برام انجام بدن کلی طول میکشید جواب بده 

ولی وقتی خودم انجام میدم خیلی بهتر جواب میده زیر ی هفته اوضاعو بهتر میکنه برام ..

اره عوض شدن ولی خوبی هنوز از بین نرفته هر آدمی ته قلبش ی خوبیی داره اگه من بگم عوض شدن شما بگید عوض شدن و همه بگن خب دیگ همه چی خراب میشه 

ب نظرم اگه هر کسی خودش تلاش بکنه ارتقاع بده خودشو همه چی درس میشه 

.

من شمع تراپی رواصلا بهش اعتقادنداشتم چندسال قبل وقتی دوست پسرم ولم کرد خیلی افسرده شدم به اصراردوستم گفتم یکی که میشناسه وشمع تراپی بلده وکاردرسته برام انجام بده گفتم نهایتا برنمیگرده دیگه ولی بعد۷ماه که ترکم کرده بود بعد۲هفته شمع تراپی که گذشت برگشت خداروشکر ما ازدواج کردیم البته نه همون موقع ها یسال بعدش ولی واقعا دوران سختی بود که اینطوری مشکلم حل شد