2777
2789

یکی و دو تا نیستن که بگی استثنا اینقدرررررر هستن 

به همون اندازه که مردهای متاهل خائن هستن که زن هاشون میسازن و می مونن باهاشون زن ها هم همین.

اون وقت یکی میبینی میره تو رابطه یه بار دو بار یا هر چند بار ولی هیچکی گردن نمیگیرتش.

میدونید یعنی چی؟

یعنی اینکه وقتی زن کسی نیستی ( زن کسی بودن ربطی به رابطه جنسی داشتن نداشتن یا جذابیت و محبت و این چیزا نداره یعنی اسمت تو شناسنامه کسی نرفته و قانونی گردن نگرفتت ) هر چقد هم خوب باشی؛ فایده نداره.

ولی زن و شوهرها ( حتی اگه عاشق هم نباشن حتی اگه بعد یه مدت حالشون از هم بهم میخوره و بدترین حرف ها رو بهم بزنن و هر چیز دیگه ) بازم با هم می مونن یا ول نمیکنن همو اما تو رابطه های دیگه اینطوری نیس.

خیلی حالم بده 

کاش میشد ازدواج کنم حداقل از این نظر ذهنم آروم شه از اینکه من مجبور نباشم به خاطر هیچی دنبال یه مرد بدوم.

مثل زن های متاهل یه مرد مال خودم باشه به نامم باشه که خیالم جمع باشه هر چی که بشه حتی بدترین دعواها بازم این مرد جایی نمیره مال منه

هرزه بودن خوشبحالی نداره

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا متاهل هم بشی میگی مجردی خوب بود همه دنبالم بودن من ناز میکردم بعدمتاهلی باید ناز مرد گنده رو بکشی😆

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗
والا نفهمیدم چی گفتی😑

میگه قرارداد ازدواج باعث میشه بمونن مردا با زن خائنشون حتی

اسی مجرده از اومدن و رفتن آدما خسته شده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

والا نفهمیدم چی گفتی😑

خلاصه ش اینکه فک میکنه دوس پسر با یه اشاره میره ولی شوهر میمونه..

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

خب گیریم مرد مال خودت باشه من اصلا احتیاج به مرد ندارم مگه مرد واسم نون واب میشه ؟خودم کار میکنم خرجمو درمیارم منت مردا رو بکشم ؟ بدون مرد هم میشه زندگی کرد خودتو کوچیک نکن واسه مردا 

هزااااران لاااایک👍👍👍👍

😘😘

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اشتباه میکنی.. اونا گاهی مجبووورن زندگی کنن مجبووور

من کاربر این مدلی تو همین سایت هم دیدم

خیانت کرد

یه کم اشک ریخت

شوهرش هم هیچی بهش نگفت 😁

هرچند به نظرم اگر واقعا خوشبخت بود و زندگیش خالی نبود خیانت نمیکرد ...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊