2777
2789
عنوان

چه دنياي عجيبي شده نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 21 پست
والا تا چند سال پیش لب بزرگ جز زشتی ها محسوب می‌شد و لب کوچیک قشنگ بود پس نگو لب کوچیک ایراد حساب می ...

والا تا الان که بیشتر از۱۵ساله اینجوری مده دماغ گنده و کشیده هیچوقت مد نبوده حتی لب کوچیک هم مد نبوده مدل ابرو و میکاپ قبلا یه مدل بوده الان یه مدل از اولم همه دنبال یه دختر بینی کوچیک و لب قلوه ای مانند بودن نه لب شتری بزرگ !لب بزرگ داریم تا لب بزرگ!

والا تا الان که بیشتر از۱۵ساله اینجوری مده دماغ گنده و کشیده هیچوقت مد نبوده حتی لب کوچیک هم مد نبود ...

اول که گفتم بینی کشیده نگفتم بزرگ بعدشم مگر هر کی دماغ کشیده یا لب کوچیک داشت رو دست ننه، باباش موند و شوهر نکرد و فقط دماغ کوچیکا راهی خونه شوهر شدن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تا الان که بیشتر از۱۵ساله اینجوری مده دماغ گنده و کشیده هیچوقت مد نبوده حتی لب کوچیک هم مد نبود ...

بعدشم سلیقه ها متفاوت خیلی ها رو دیدم که با دماغ بزرگ و لب کوچیک شوهر کردن پس الکی جا نندازید تو جامعه که فقط بیتی کوچیک ها خوشگلن و باید شوهر کنن 

اول که گفتم بینی کشیده نگفتم بزرگ بعدشم مگر هر کی دماغ کشیده یا لب کوچیک داشت رو دست ننه، باباش موند ...

همون کشیده هم کسی نمیپسندیده و نمیپسندن به من ربطی نداره شوهر کردن یا نکردن الان اینجوری میپسندن وهرکس توان مالیشو داره میره خودشو خوشگل میکنه به بقیه زور اومده به من چه هرکی هرکار میخواد بره بکنه یکی عمل کنه شبیه هوریا بکنه خودشو یکی هم بشینه اینقدر خودشو بخوره که بترکه خصلت زن اینه زیبا و زیباتر بشه 

بعدشم سلیقه ها متفاوت خیلی ها رو دیدم که با دماغ بزرگ و لب کوچیک شوهر کردن پس الکی جا نندازید تو جام ...

عزیزم زیبایی یا زشتی مهم نیس مهم بخت و اقباله ادمیزاده !کسی جا ننداخت که هرکی عمل کنه پس خوشبختره گفتم هرکی پولشو داره عمل میکنه زیباتر بشه