2777
2789
عنوان

تنهایی😔

228 بازدید | 17 پست

دبیرستانیم خیلی تنهام تو مدرسه😔 یکی از دوستامم تازگیا رابطمون خوب نیس. سر یه مسئله‌ ای که پیش اومد دیگه باهام صمیمی نیست و رفته با بقیه. یکی از دوستام مدرسشو عوض کرد و رفت جای دیگه. یکی هم رشتش فرق میکنه. همشون دوستای جدید پیدا کردن و دیگه خیلی پیش هم نیستیم. اون دوستم که قهره رو خیلی دوسش داشتم. باهاش راحت بودم. خیلی ناراحتم که دیگه نیس😭 من خودم با بعضیا خوب میتونم صحبت کنم. ولی تنها دوستی که دارم الان که البته صمیمی نیستیم، اونم دختر کم حرفیه. نه اون حرف میزنه نه من. نمیدونم چی بگم بهش واقعاا. حرف کم میارم. خسته میشیم دوتامون. گفت سال بعد میخاد کلاسشو عوض کنه تازه. من تنهااام واقعا. امروز خیلی ناراحتم همش گریههه😭😭😭  میدونین چجوری حرف کم نیارم؟؟ و با اون دوستم اشتی کنم😔

🚶🏽‍♀️🤎🌝

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝕿𝖎𝖒𝖊 𝖍𝖆𝖘 𝖕𝖗𝖔𝖛𝖊𝖉 𝖞𝖔𝖚 𝖆𝖑𝖑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خودتو دور میگیری دوست نداری من که با هرکی برخورد کنم زودی دخترخاله میشم.ولی خب بعضیا لیاقت دوستی ندارن.با اونیم که قهر کردی برو از دلش دربیار .اگه تو مقصری معذرت خواهی کن اگه اون مقصر تو پا پیش بزار

دانشجو
وابسته کسی نباش 

اخه میدونی. دبیرستانیا از قبل دوست دارن. دیگه کم پیش میاد با یکی جدید دوست شن. به خاطر همین فقط اینارو دارم. سال قبل تنها نبودم. الان خیلی بدهه

چون خودتو دور میگیری دوست نداری من که با هرکی برخورد کنم زودی دخترخاله میشم.ولی خب بعضیا لیاقت دوستی ...

من مقصرم. و خیلی ازش معذرت خواهی کردم. دو ماهی هست قهره. دوسش داشتم😔 

اره من با بعضیا سختمه راحت باشم در حالی که خیلییییی دوست دارم. ینی فقط افراد محدودی هستن که باهاشون خیلی راحتم

چون خودتو دور میگیری دوست نداری من که با هرکی برخورد کنم زودی دخترخاله میشم.ولی خب بعضیا لیاقت دوستی ...

دلم میخاد حرف بزنم با همه. و فکر می‌کنم اینجوری باهام دوست میشن. ولی حرفی ندارم واقعااا. اونا هم با من حرف نمیزنن

تنهایی قویت میکنه بهتر تجربه دارم که میگم

خسته میشم اخه. زنگ تفریحا همیشه تنهام. میشینم رو صندلی تا اخرش. دلم میخاد با دوستام باشم و وقت بگذرونم. اصلا مدرسه برام خوش نمیگذره

خسته میشم اخه. زنگ تفریحا همیشه تنهام. میشینم رو صندلی تا اخرش. دلم میخاد با دوستام باشم و وقت بگذرو ...

خب کسی باهات دوست نمیشه؟خودتو بنداز تو ی اکیپی.با اونا باش.یا از کسی مدادی پاکنی چیزی بگیر .کم کم دوست میشید.بغل دستشم بشین

خب کسی باهات دوست نمیشه؟خودتو بنداز تو ی اکیپی.با اونا باش.یا از کسی مدادی پاکنی چیزی بگیر .کم کم دو ...

با بغل دوستیم حرفی ندارم بزنم. خیلی هم دوسش دارمممم. نمیدونیم بهم دیگه چی بگیم. چیکار کنم؟؟؟ 

رفتم با یه اکیپی که همین دوستم داخلشه. دوستم هی منو میبرد وگرنه بقیه بچهای اکیپ اصلا بهم اهميت نمیدادن. با من حرف نمیزدن. همش با بچهای خودشون حرف میزنن و وقتی میرن جایی منو نمیبرن (حیاط مثلا) یعنی کاری به کارم ندارن. که برم باهاشون یا نه. انگار وجود خارجی ندارم اونجا. 

زنگ تفریحا باهاش برو .یا تعطیل شدی بگو راه خونه شما کدوم وریه؟با یکی که راه خونتون یکیه برید.

زنگ تفریحا با همین اکیپ خودشون میره و بقیشم که گفتم. 

حس میکنم هر چی میگی من یچی دارم که بگم😂😔