دبیرستانیم خیلی تنهام تو مدرسه😔 یکی از دوستامم تازگیا رابطمون خوب نیس. سر یه مسئله ای که پیش اومد دیگه باهام صمیمی نیست و رفته با بقیه. یکی از دوستام مدرسشو عوض کرد و رفت جای دیگه. یکی هم رشتش فرق میکنه. همشون دوستای جدید پیدا کردن و دیگه خیلی پیش هم نیستیم. اون دوستم که قهره رو خیلی دوسش داشتم. باهاش راحت بودم. خیلی ناراحتم که دیگه نیس😭 من خودم با بعضیا خوب میتونم صحبت کنم. ولی تنها دوستی که دارم الان که البته صمیمی نیستیم، اونم دختر کم حرفیه. نه اون حرف میزنه نه من. نمیدونم چی بگم بهش واقعاا. حرف کم میارم. خسته میشیم دوتامون. گفت سال بعد میخاد کلاسشو عوض کنه تازه. من تنهااام واقعا. امروز خیلی ناراحتم همش گریههه😭😭😭 میدونین چجوری حرف کم نیارم؟؟ و با اون دوستم اشتی کنم😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون خودتو دور میگیری دوست نداری من که با هرکی برخورد کنم زودی دخترخاله میشم.ولی خب بعضیا لیاقت دوستی ندارن.با اونیم که قهر کردی برو از دلش دربیار .اگه تو مقصری معذرت خواهی کن اگه اون مقصر تو پا پیش بزار
رفتم با یه اکیپی که همین دوستم داخلشه. دوستم هی منو میبرد وگرنه بقیه بچهای اکیپ اصلا بهم اهميت نمیدادن. با من حرف نمیزدن. همش با بچهای خودشون حرف میزنن و وقتی میرن جایی منو نمیبرن (حیاط مثلا) یعنی کاری به کارم ندارن. که برم باهاشون یا نه. انگار وجود خارجی ندارم اونجا.