2777
2789

هنوز دغدغه خانمها همون مادر شوهر و جاری و نگاه کردن زن و دخترای دیگه به شوهرشون هست😑😑😑کی میخواید تغییر کنید عزیزان 

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره والا انگار شوهراشون حوری ان و ما میخایم بدزدیم 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

هنوز ریشه خیلی مشکلات پا برجاس چ انتظاری داری تو نی نی سایت راجب خونواده شوهر بد نگن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ومنم همینا میبینم  دیگه ارزش تاپیک زدن ندارع😂😂

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
چرا ما تغییر کنیم خب اونا ادم بشن۱۰ سال دیگه هم بیایی وضع بدترازاینه ادما روز به روز گوه تر میشن

خب بالاخره گفتم بعد مدتها شاید دغدغه های خانما تغییر کرده پیشرفت کردن 😁😁ولی متاسفانه همچنان اندر خم یک کوچه 

تو اگه اینا برات اهمیت نبوده تو تاپیکا فضولی نمیکردی

چقدر مودب...عزیزم میگم تازه اومدم پربازدیدا و تاپیک داغ و ...همش همینن نگفتم رفتم توشون

یه زمانی شب و روزمون اینجا میگذشت...یادش بخیر

فدات همچین میگی انگاری ۲۰ ساله عضوی قدیمارد یاد میکتی

من قبل تو عضو شدم چند سال هم خاموش میخوندم ولی همچین حسی ندارم😐

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن