2777
2789
عنوان

بعد از ۳سال اومدم نی نی سایت باورم نمیشه هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ومنم همینا میبینم  دیگه ارزش تاپیک زدن ندارع😂😂

مه چون بعد مدتها اومدم هم خواستم اعلام حضور کنم🤣🤣هم بگم عشقولیا هنوزم همونان دغدفه هاتون

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
خب بالاخره گفتم بعد مدتها شاید دغدغه های خانما تغییر کرده پیشرفت کردن 😁😁ولی متاسفانه همچنان اندر خ ...

بیشترم شدن😂

اونجایی که یواشکی گریه میکنی/یهو صدای پا میشنوی سریع اشکاتو پاک میکنی/و لبخند میزنی/خیلی سخته🖤خدایا میشه با دستات بغلم کنی؟ خیلی بهت محتاجم❤
فدات همچین میگی انگاری ۲۰ ساله عضوی قدیمارد یاد میکتی من قبل تو عضو شدم چند سال هم خاموش میخوندم ول ...

عزیزم من دوتا کاربری قبل این ترکوندم ...اونوقتها بود اگه یه بحث کوچیک با کسی تو تاپیک میکردی گزارش میزدن سریع لغو میشدی 😪😪😪

خب بالاخره گفتم بعد مدتها شاید دغدغه های خانما تغییر کرده پیشرفت کردن 😁😁ولی متاسفانه همچنان اندر خ ...

تاپیکهای قبلیتون رو نگاه کردم، شما چی؟دغدغه هاتون تغییر نکرده؟دخترت هنوز دیر میخوابه؟؟؟؟؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
مه چون بعد مدتها اومدم هم خواستم اعلام حضور کنم🤣🤣هم بگم عشقولیا هنوزم همونان دغدفه هاتون

الهی عزیزم دلم برا اون موقع ها تنگ شده بیشترامون دیگه سایت نیومدیم چه اتفاقاتی میفتاد یعنی یادش بخیر دلم برا همشون تنگ سده 

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
عزیزم من دوتا کاربری قبل این ترکوندم ...اونوقتها بود اگه یه بحث کوچیک با کسی تو تاپیک میکردی گزارش م ...

ولی خب اینو دیگه بودش و یه مدت کلا خسته شدم از نی نی سایت .رمز اینام هم یادم‌رفته بود

خب حالا که نمیتونی درک کنی امیدوارم توی شرایطش قرار بگیری و ماددگر یا خواهر شوهر یا جاریت مدام اذیتت ...

چچچچچ متاسفم...میگی امیدواااارم ...چرا همچین امیدواری بخودت میدی چی گیرت میاد 😅 

تاپیکهای قبلیتون رو نگاه کردم، شما چی؟دغدغه هاتون تغییر نکرده؟دخترت هنوز دیر میخوابه؟؟؟؟؟

نه دیگه خداروشکر دخترم بزرگ شده...بعدشم اگه نمیدونی بدون این سایت ماهیتش درمورد بچه و بچه داری هست گلم نه این خاله زنک بازیا

الهی عزیزم دلم برا اون موقع ها تنگ شده بیشترامون دیگه سایت نیومدیم چه اتفاقاتی میفتاد یعنی یادش بخیر ...

دوستامو گم کردم دوتا داشتم هم انگار نیستشون چیزی از کاربریشون بالا نمیاد

دوستامو گم کردم دوتا داشتم هم انگار نیستشون چیزی از کاربریشون بالا نمیاد

منم دوستامو گم کردم کاربریا بیشتراشون ترکیده چرا اینطور شده🥲🥲کاشکی مثل قبل بودیم 

من این پنجمی و آخرین عضویتمه تو سایت😂😂😂همشون ترکیدن

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
تازه پیشرفتم داشتیم ۹۹ درصد جن میبینن ۹۰ درصد جن زده ان ۹۹درصد مادرشوهرشون رو از خونه پرت میکنن ...

خداوکیلی اینا جدیدا بوووخدا😂😂🤩

منم دوستامو گم کردم کاربریا بیشتراشون ترکیده چرا اینطور شده🥲🥲کاشکی مثل قبل بودیم  من این پنج ...

اره ولی خیلی هم عوض نشده.واسه این میگم چون من خیلی وقته نیومدم فکرمیکردم رنگ زمینه سایت چه میدونم شکل و شمایل موضوع تاپیکا حداقل یه تغییری کرده