2777
2789
عنوان

یه قیمه پختم اوووووووف نگم براتون

325 بازدید | 13 پست

انقددددددددددددددددد 

خوشمزه شدههههههههههههههه 

فقط منتظرم افطار بشه 

دستور پختشو از اینستا دیدم 

"قیمه نذری" دقیقا عطر و طعم غذاهای عاشورا رو گرفته 

اگه خواستین براتون مینویسم شماام شام بزارید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوش جان.......

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

دستورشو بگو .من قیمه هام اصلا خوب نمشیه .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

منم ازسرآشپزپاپپیون دوشب پیش حلیم شیرپختم نگم براتون .نه دلم میادبیریزم نه میشه خورد.حیف این همه موادکه تواین گرونی ازبین بردم

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

اول که حتما لپه رو از شب قبل خیس کنین

پیازو نگینی زدم با گوشت تفت دادم بعد زردچوبه و فلفل سیاه زدم یخورده زعفرانو با آب بریزید قل بزنه

بعد برای عطر خورشت گل محمدی رو پودر کنین من یه قاشق چای خوری زدم با دو تا هل که هل رو هم تیکه کردم که عطرش دراد یه چوب دارچینم تیکه تیکه کردم تو آب خورشت درحال قل ریختم

یه قاشق و نصفی رب زدم تو آب درشو بستم گذاشتم ۲۰ دقیقه بپزه 

تو این فاصله لپه رو با زردچوبه تفت دادم بعد ریختم تو خورشت و میزاریم یک ساعت و نیم بپزه بعد زمان پخت  اومدم یه قاشق رب رو با روغن تف دادم و با نمک به غذا اضافه کردم

بعدم لیمو عمانی هارو تیکه کردم هستهاشو داوردم و به خورشت اضافه کردم گذاشتم ۲ ساعت با شعله کم بپزه که جا بیفته

سیبزمینی هامم ریز و باریک خلال کردم و تماممممممممممممممم

نوش جونتووووون

قیمه درست میکنید چوب دارچین باپیاز ریز شده تفت بدید و گوشت گوسفندی با آب کم بگذارید 4ساعت با حرارت کم بپزه و لپه و رب جداگانه تفت داده و چند تا گوجه پوره خام پوره کنید و بریزید رو لپه ها و بگذارید کمی تفت بخوره بعد مواد بریزید روی گوشت  ها تا لعاب دار باشه ولیمو عمانی نیم ساعت اخر بریزیدو از قبل تخم و...بگیرید. و درآخر زعفران و کمی گلاب بریزید .نوووش جان