2777
2789
عنوان

میخاد ابرومو ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسا لختی نیس اصلا 

خب پس نگران نباش اصلا 

اول اصلا کم نیار فقط تهدید کن اگر کاری کنه حتما به فتا شکایت میکنی و پدرشو درمیاری اتفاقا جوری نشون بده بهش که انگار خانوادت پشتتن و دختر ترسویی نیستی

بعدش خطتو بسوزون حتماکه از مالکیتت بیاد بیرون

اخرم اگر یه درصد حالا عکسی پخش شد بهانه بیار برای خانوادت که رفیقای دخترت اینکارو کردن و عکس رو پروفایلت بوده و ...

و پیشنهادم بعدیم بچسب به درست

پسرا همشون مثل هم هستن به هیشکی اعتماد نکن هرکدوم فقط تا یجایی خوبن بعدش روی واقعیشونو نشون میدن

اولا ک شما یک ماهه چجوری پیشش عکس داری دوما اگه عکس خاصی نیس نترس مشکلی نداره.سوما ازاونجایی ک دختر محصل وخونه هستی دنبال شکایت نرو اینا برافیلماس ک فتا هواسش هس.تو هم بترسونش وخطتتم بسوزون ک خانوادتم شک نکنن.بهش بگو مثلا پسرعموم تو آگاهیه بهش میگم دوباره بیای وازاینجور ترسوندنا.

خب پس نگران نباش اصلا  اول اصلا کم نیار فقط تهدید کن اگر کاری کنه حتما به فتا شکایت میکنی و پد ...

عکسو شمارمو پخش کرده تو گروه بهش گفتم ازت شکایت میکنم بعد گفت که شوخی کردم و اینا بعد گف بیا بیرون ببینمت نرفتم دوباره عکسامو پخش کرد 

فقط کم نیار و بترسونش.نزار بفهمه ک ترسی داری ازخودش و از عکس.کافیه احساس کنه ک میترسی بیچارت میکنه مجبوری تاهروقت بگه بهش باج بدی.مثل سگی ک ازجلوش ردمیشی اگه بفهمه ترسیدی ازش پارس میکنه دنبالت میکنه انقد تابگیرتت.ولی نترسی وعادی ردبشی کاری نداره.اوکی؟؟؟