2777
2789

برای چی میخای مصرف کنی...؟؟الان عرق رازیانه میگی؟

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم.بله بنظرم بذرش خوبه.چن ديقه باس جوشوندش؟بانبات ياعسل؟

با عسل بخور خوبه فک کنم بهتره خاصیتش بیشتره اما اگر بخوای با عسل بخوری بزار یکم خنک شه عسل بزن ک خاصیت عسل تو ابجوش از بین میره 

و ابنکه برا شیرین شدنش من عسل با نبات میزدم 

بعدشم ی چند دیقه بجوشه فک کنم ۵ دیقه بسه.

با عسل بخور خوبه فک کنم بهتره خاصیتش بیشتره اما اگر بخوای با عسل بخوری بزار یکم خنک شه عسل بزن ک خاص ...

خيلي خيلي ممنون نازگل خانوم

فقط چه زماني ؟.ازصبح تا آخر روز كم كم يا  .. .  چجوري؟

خيلي خيلي ممنون نازگل خانوم فقط چه زماني ؟.ازصبح تا آخر روز كم كم يا  .. .  چجوري؟

ومقدارش 1قاشق مرباخوري خوبه يازياده؟ هرروز بايد خورد؟

وميشه بگين شما برا شيردهي چجوري استفاده ميكردين ؟

ومقدارش 1قاشق مرباخوري خوبه يازياده؟ هرروز بايد خورد؟ وميشه بگين شما برا شيردهي چجوري استفاده ميكرد ...

یه قاشق بریز تو ی مقدار اب بزار بجوشه تا کم شه 

برا شیردهی هم همینطور میخوردم با زیره 

بعد از غذا با نبات گاهی هم با عسل 

عرق رازیانه هم خویه تو فروشگاه ها هست