2777
2789

سلام خانوما خوبید

دوستان من و همسرم خیلی همو دوست داریم اما یک سالیه بخاطر ی سری از مشگلات باهم ی مقدار سرد شدیم

و حالا دارم تلاش میکنم ک رابطمون رو قوی تر و بهتر کنم

منتها خیلی سوالا دارم

مثلا اینک میگن برای اینک بخوای رابطتتون بهتر بشه باید همسرت رو از محبت سیراب کنی

انقدی ک محبت ادمای دیگ ب چشمش نیاد

بحثم احترام و عزتی ک بهش میدم نیست ها

محبته مثل قربون صدقه رفتن و زنگ زدن بهش

از طرفی میگن باید ازش فاصله بگیری یکم ک قدرتو بدونه یا تا بهت محبت نکرده تو محبت نکنی

چون همسر من وقتی بهش محبت میکنم بهتر میشه

اما ی سری مشگلات هست

ک میخوام اونا حل بشه

برای مثال بدون من خیلی تفریح میره و منو نمیبره

دوست دارم ببشتر بهم توجه کنه

اولیتش من باشم ن خوانوادش

و موردای دیگ

کم کم دارم رو خودم و عزت نفسم هم کار میکنم ک بهتر بشه

اگ برای اون هم تجربه ای دارید بگید

ممنون میشم کمکم کنید 🙏🙏🙏🏼

کاربر مذکر وارد تاپیکم نشه، ریپلای هم نکنه ، با تشکر.اللهم عجل لولیک الفرج ضعیف بودن بد نیست .. تا وقتی ک تلاش کنی قوی شی ✌️ به طراحی معماری داخلی ، آرشیتکت و دکور بسیار علاقه مندم ، همینطور نقاشی ، رقص ، آرایش ، رمان های جذاب و بازی 🥰😍 .  چادریم و عاشق چادرمم ، معتقدم زن تماما زیباست و طناز ، و هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست ، برای خودم روحم و جسمم بسیار ارزش قائلم .. .... ..دوس دارم بهترین مامان ، بهترین دختر ، بهترین همسر ، بهترین خواهر ، و بهترین خودم باشم 🥹   .من ب مدت دو سال بهشت رو تجربه کردم ، سالی بود ک با خدای خودم اجین شدم و اراده قوی داشتم ، هدف داشتم و بسیار شکرگذار بودم ، اون دوسال زندگی من سرشار از مشگلاتی بود ک ب چشم من نمیومد و من فقط زیر سایه خداوند آرامش داشتم ، خدایا باز هم اون روز هارو قسمتم کن 🙏🏼🙏 

دوره های عزت نفس و‌

دوره های رفتار با همسرم

مشاوره های خوب‌رو پیدا کن کمکت کنه

شخصیت مردا مثل هم نیست

نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرچ کن تاپیکای بانوارتمیس و دختر گرانبها رو بخون. 

تونستی کتابشونم از همین نی نی سایت دانلود کن بخون. 

تو گوگل بزنی نی نی سایت و برات میاره دانلود کنی 

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
اينكه انتخابش تفريح بدون شماست بعني رفيق بازه؟

ن مثلا شاید یک هفته دو هفته یک بار با عموش و پسرعموش بره بیرون

اصلا اهل رفیق بازی نیست

قبل عروسی همرو گذاشت کنار

با اینایی ک میرع بیرون هم اعتماد دارم

فقط میخوام بیشتر ب فکر تفریح من باشه

بخصوص ک من اجازه ندارم خودم ب تنهایی بیرون برم ب هیچ عنوان

کاربر مذکر وارد تاپیکم نشه، ریپلای هم نکنه ، با تشکر.اللهم عجل لولیک الفرج ضعیف بودن بد نیست .. تا وقتی ک تلاش کنی قوی شی ✌️ به طراحی معماری داخلی ، آرشیتکت و دکور بسیار علاقه مندم ، همینطور نقاشی ، رقص ، آرایش ، رمان های جذاب و بازی 🥰😍 .  چادریم و عاشق چادرمم ، معتقدم زن تماما زیباست و طناز ، و هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست ، برای خودم روحم و جسمم بسیار ارزش قائلم .. .... ..دوس دارم بهترین مامان ، بهترین دختر ، بهترین همسر ، بهترین خواهر ، و بهترین خودم باشم 🥹   .من ب مدت دو سال بهشت رو تجربه کردم ، سالی بود ک با خدای خودم اجین شدم و اراده قوی داشتم ، هدف داشتم و بسیار شکرگذار بودم ، اون دوسال زندگی من سرشار از مشگلاتی بود ک ب چشم من نمیومد و من فقط زیر سایه خداوند آرامش داشتم ، خدایا باز هم اون روز هارو قسمتم کن 🙏🏼🙏 
بچه داريد؟

اره ی پسر ی ساله

اره ی پسر ی ساله

واقعيت

شما هرمشكلي با همسرت داشتي

و بچه دار شدي..اين الارم به ايشون دادي كه رضايت داشتي از اون شرايط..پس از سمت ايشون ايجاد تغيير سخت خواهد بود.

مخصوصا اينكه تنها نميزاره جايي بري..حالا اون دو هفته يكبار رفتن بيرونش قابل قبوله..

نيمدونم متوجع منظورم ميشي يا نه..

.

نكته بعدي اينكه شما بايد باعاش صحبت كنيد چون بچه داريد و ديگه  فصل ببرون رفتن گشتن هست

بايد يا خودش شمارو تقبل كنه يا شما تنها بريد

حالا نيمدونم چقدر فضا داري براي جنگيدن در اين رابطه

💕

در مورد محبت اينا هم پرسيدين..

خب اينطور ك ميگيد محبت بقيه به چشمم نياد

يا اولويتش بقيه نباشن 

..

خب اين ادم ميتونه محبت همه رو ببينه اما جلد زن و زندگيش باشه

اينكه چقد محبت كني و چه جوري باشي خيلي بتسگي به جنبه مرد داره

بعضيا واقعا هزاران محبت هم كني بدتر پرو ميشند

بعضي ولي نه .

💕

در مورد محبت اينا هم پرسيدين.. خب اينطور ك ميگيد محبت بقيه به چشمم نياد يا اولويتش بقيه نباشن  ...

ن شوهر من پرو نمیشه

ولی گاهی حس میکنم زیادی دارم محبت میکنم و ممکنه عادی بشه براش یا از ارزش محبتم کم بشه

در صورتی ک روش تاثیر مثبت داره