2777
2789

دوتا دختر دارم ٦ و ٢.٥ ساله

دختر بزرگم امسال پيش بود و مهر ميره كلاس اول 

دختر كوچيكم چون هرجا ميره با بزرگه س هم خيلي بهش وابسته س هم تنها هيچ جا نميره 

منم ميخوام اين وسطا يه تايم خالي داشته باشم واسه خودمو شوهرم چون به معناي واقعي كل روزمو درگير بچه هام و ديگه شبا تواني برام نميمونه جوري كه پاي تلويذيون خواب ميرم 

دهتر كوچيكمو هنوز موفق نشدم از پوشك بگيرم 

حالا چند وقته عصرا ميزارمشون مهد از ساعت ٤.٥ تا ٧.٥

خيلي واسم خوبه و تواين ٣ ساعت واقعا نفسسس ميكشم و استراحت ميكنم و ميخوام 

مشكل اينه دختر بزرگم بيچاره حوصله مهد رو نداره و صوفا بخاطر آجيش ميره كه تنها نباشه و دختر كوچيكمم بدون اون نميره يا بايد اون باشه يا خودم 

انقده گريه ميكنه كه كلافه ميشم 

به نظرتون چيكار ميتونم بكنم كه هم يه تايمي دوتايي خونه نباشن هم دختر كوچيكم مستقل بشه؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگه که میره مدرسه  .کوچیکه رو همون ساعت بزار مهد   و بگو اون بزرگه نمیزارن بیاد مهد کودک 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بزرگه که میره مدرسه  .کوچیکه رو همون ساعت بزار مهد   و بگو اون بزرگه نمیزارن بیاد مهد ...

نميره انقده گريه ميكنه كه نگو دخترم گفت همين ١ ماهو باهاش ميرم ديگه نميرم اونجا همشون كوچيكن حوصلم سرميره 

تو هیچ مهدی آشنا ندارین ک ب هوای اشناتون بره، بمونه؟

یا ک یکی دو روز، تو همون مهد ولی دور از چشمش بشینین، و بهش بگین مثلا تو حیاطم، یکی دوبار بیاد تو حیاط ببینتتون. روز سوم دیگه بگین امروز نیا تو حیاط،دلش قرصه ک هستین، روز چهارم دیوه نمونین، کم کم عادت میکنه. 

پسر دایی من اینجوری رفت مهد

منم بچه هام تو همین سنن،وقت خالی کجا بود خواهر

من ميزارمشون مهد واقعا خوبه ولي دختر بزرگم خستش ميشه اونجا 

هركاري ميكنم حتي حوصله ندارم دخترمو از پوشك بگيرم اصلا همكاري نميده 

نميره انقده گريه ميكنه كه نگو دخترم گفت همين ١ ماهو باهاش ميرم ديگه نميرم اونجا همشون كوچيكن حوصلم س ...

بگو یه نفر بهش بگه  به دختر کوچیکت .

بچه من به حرف ما گوش نمیده . به حرف غریبه گوش میده ؛(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تو هیچ مهدی آشنا ندارین ک ب هوای اشناتون بره، بمونه؟ یا ک یکی دو روز، تو همون مهد ولی دور از چشم ...

نه نداريم مهدكودك كه ميره رو خيلي دوس داره ها هر سري ميرم دنبالش ميگه منو دوباره مياري؟

ميگم آره ولي اصلا حاضر نيست تنهايي بره 

اون كارم امتحان كردم نتيجه نداده صداي گريه ش كل مهد رو برميداره

من ميزارمشون مهد واقعا خوبه ولي دختر بزرگم خستش ميشه اونجا  هركاري ميكنم حتي حوصله ندارم دخترم ...

من دخترم صبح ها میره مدرسه کلاس اوله دیگه مهد نمیفرستم خسته میشه درساش هم عقب می مونه

کوچیکه هم از پوشک گرفتم اما شبا جیش مبکنه پوشک میگیرم

بگو یه نفر بهش بگه  به دختر کوچیکت . بچه من به حرف ما گوش نمیده . به حرف غریبه گوش میده ؛(

دختر من به حرف هيشكي گوش نميده لجباز و يك دنده س بخدا ميبرمش خانه بازي انقده پرسنل مهربونو عشقي داره كه نگو هرچي بغلش ميكنن اينور اونور ميبرنش باز مياد پيشم حالا دختر بزرگم اصلا اينجوري نبود بچم انقده مستقل بود قدرشو ندونستم😭