2777
2789

خانم ها علائم اوایل بارداریتون چیا بود 

؟

چ کار هایی برای بارداری انجام دادین 

چ چیزایی خوردین 

مثلا دکتر میرین چ سوالی میپرسین 

یکم نیاز مند راهنمایی و تجربه هاتون هستم  

من کمر درد داشتم و تند تند گرسنه ام میشد و ضعف میکردم.بارداری دومم رو از حالت تهوع متوجه شدم چون پریودم نامنظم بود

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

علائم اولیه مثل علائم قبل ازپریودیه 

خیلیاهم علائمی ندارن 

همه چی میخوردم به جزفراورده های کنجدی.دمنوش ها.جگر

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول بارداری تا روز اخر هیچ علائمی من نداشتم هیچ!!

کار خاصی نکردم قبلش .فقط چن ماه فولیک اسید خوردم

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

من قبل از عقب افتادم پریودم حالت تهوع شروع شد یادمه اصلا فکر نمی کردم باردارم چون خیر سرمون جلوگیری طبیعی داشتیم تو سه تا بارداریم  برای اولی تو راه پله بوی قرمه سبزی پیچیده بود تا درو باز کردم بالا آوردم  برای دومی راه پله رو رنگ میزدن حالت تهوع شدید داشتم سومی که اصلا نمی خواستم از بوی مایع دستشویی حالم بهم می خورد اصلا آزمایش نرفتم زدم زیر گریه که مطمینم باردارم

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج