2777
2789
عنوان

اگه دانشجو بودین

110 بازدید | 10 پست

برای استادتون و کسی قراره استاد راهنما تون بشه سوغاتی شهرتون که کمی گرونه می‌بردین؟!

دو دلم 

اگه آره چرا اگه نه چرا

سوغاتی کلمپه درجه یک هست 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

برو بابا استاد کیلو چنده🥴

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

بچه ها هنوز دفاع نکردم 

قراره تازه پروپوزال بنویسم

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

والا من بوشهر اومدم برا زندگی، خونه هرکی که میرم انتظار داره از این دکوری های حصیری براش سوغاتی ببرم،، فک میکنن چون اینجا زیاده ارزونه ، در حالیکه از تهران گرونتره 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

من برا خونه خودم سه تا تیکه خریدم، شد یک و دویست

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
والا من بوشهر اومدم برا زندگی، خونه هرکی که میرم انتظار داره از این دکوری های حصیری براش سوغاتی ببرم ...

ای وای این خیلی بده 

البته اساتید نخواستن من خودم همینجوری می‌خوام ببرم.

بد عادت نکن،یا اگه میبری چیز مثلا ظرف کوچیکشو ببر. ولی مطمئن باش اون تو ذهنش نمیمونه، کار خودشو میکنه

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم