2777
2789
عنوان

وای بعضیا چقدر روانی ان اینو ببینید(نی نی یارها رسیدگی شود باینشخص)

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 36 پست

وگرنه من میروم ما؟؟!!!!

چی نوشتی ؟خودت میفهمی؟

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال پیروانیه+اصلاح کردم

پیروان؟

منظورت فالووره

افغانیی تو؟

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
حرف بدی نزده

دروغگویی کار بدی نیست ب سیصدهزار نفر دروغ بگی بحث اینه ملت میفهمن چقدر خوبه دروغ بگی دنبال کننده هات زیادتر میشه

فقط با احساسات مردم بازی میکنه اینشخص، خب این ی مشکله شما نادیده بگیر اگر دوست داری بی تفاوت باشی ب اینجور مسائل پراهمیت

دروغگویی کار بدی نیست ب سیصدهزار نفر دروغ بگی بحث اینه ملت میفهمن چقدر خوبه دروغ بگی دنبال کننده هات ...

کجاش دروغه ؟

شاید حرفهایش درست باشه

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
دروغشو از کجا فهمیدی شما؟  

میشه الکی جبهه نگیری هرکی ک کارش اشتباهه یسری افراد متاسفانه خعلیا سریع با بدون استفاده از خردی و چشمی سریع از اونشخص طرفداری میکنن

کلا تو خونتونه طرفداریای الکی  اشتباه یا همون دفاع حمایت از افراد، تشویق افراد بجامعه قربانی ترحم انگیز 

میشه الکی جبهه نگیری هرکی ک کارش اشتباهه یسری افراد متاسفانه خعلیا سریع با بدون استفاده از خردی و چش ...

من طرفداری کسی رو‌ نکردم. اما کسی رو هم قضاوت نمیکنم . ی نگاه به عنوان تایپیکت بنداز ک چی گفتی ؟ 

اصلا تو بیو هم گفته باشه اگر اینجا رو بستم ب واتسابم پیام بدین کسی که درخواست دوستی بهش میده خودش بهتر می‌دونه که آیا با اون فرد ارتباط برقرار کنه یا نه. اینجا کسی بچه نیست 

دو اینکه در مورد مسأله های زندگیش تو مگه تو زندگیش هستی ک اینقدر راحت قضاوت می‌کنی چون یکی تو خارج عاشقش شده پس دروغ میگه من نمیفهممت . اتفاقا تو خون آدمهای مثل شماست که سرک میکشید تو زندگی بقیه و بشیوه خودتون قضاوت میکنین . 

اینجا هر کس عاقله سایت بچه ها نیست که نگران این مسایل هستی .