2777
2789
عنوان

وای بعضیا چقدر روانی ان اینو ببینید(نی نی یارها رسیدگی شود باینشخص)

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طرفداری کسی رو‌ نکردم. اما کسی رو هم قضاوت نمیکنم . ی نگاه به عنوان تایپیکت بنداز ک چی گفتی ؟&nbs ...

اوکی پس تاپیک حذفش میکنم امروز دیدم نمیشه ولی چقد این دختره دیوونسست اگ واقعی باشه چرا وقتشو نمیزاره رو خودش نه تاپیک زدن؟!

من طرفداری کسی رو‌ نکردم. اما کسی رو هم قضاوت نمیکنم . ی نگاه به عنوان تایپیکت بنداز ک چی گفتی ؟&nbs ...

عزیزم جواب این ادمها رو نده،من اومدم تاپیک زدم راهنمایی بگیرم،واقعا واسم مهم نیست چهار نفر توهین کنن یا بی احترامی کنن.

من توجهی نمیکنم.

چون دنبال راهنماییم.

جالبه که اینستگرام من هشتاد هزار تا فالور داره و به اسم و فامیل و ایدی خودمه و واقعا خیلی خیلی ادمها باید احمق باشن که فکر کنن کسی که خودش نزدیک به صدهزار نفر فالور داره و اسم و هویتش معلومه،به خاطر صد دونه فالور بیاد با آبروی خودش بازی کنه.

واقعا نمیفهممشون.

تازه میان واسه تاپیک های من تاپیک هم میزنن!

خیلی جالبه:)

بعد تا حالا حتی یه دونه تور هم نرفتن که بدونن هر سال ولنتاین تمام جزایر ایران تور داره و هزاران نفر میرن تور و یه چیز خیلی خیلی عادیه.هزار نفر هم اونجا اشنا میشن حتی ازدواج میکنن.

در کل من توجهی نمیکنم به این حرفها چون واسه راهنمایی اومدم.

کسی راهنمایی کرد چه عالی،توهین کرد هم گزارش میزنم. همین.

دهن به دهن نمیشم.

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)

استارتر به راحتی میتونم الان نی نی یار رو تگ کنم و کاربریت رو تعلیق کنه و ببنده.

چون کارت خلاف قواتین سایته و اسکرین زدی از روی تاپیک من و تهمت زدی و تاپیک زدی واسم.

ولی به حرمت راهنمایی هایی که کردی،اینکار رو نمیکنم.

وگرنه خیلی راحت کاربریت بسته میشه.

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)