2777
2789
عنوان

فقط مذهبیا بیان

2494 بازدید | 153 پست

بزارید از اول بگم شما رو به خدا بمونید نیاز به درددل دارم 

من افسردگی دارم و چون مقید هستم ارایش نمی کنم و مو بیرون نمیزارم 

ما قبل سیزده بدر رفتیم خونه داییم بعد اونجا پنج شیش تا دختر بودن هم سن من کلی به خودشون رسیده بودنو و آرایشو من کاری ندارم به اونا ولی مامانم همش با خشم نگام می کرد 

بعد برگشتیم خونه مامانم گفت همه هم سنو سالای تو به خودشون می رسن اینجوری شوهر گیرت نمیاد 

( ما یه هفته مونده به عید با یه خانواده رفتیم مسافرت بعد واسه دخترشون خواستگار پیدا شد ) 

بعد اون مرتیکه ( بابام ) گفت واسه دختر فلانی تو جنوب خواستگار پیدا شده این هیچی کلی هم به خدا و قرآن فحش داد ( چون من مذهبی ام ) 

همش این خواستگار نداشتنو تو سرم می کوبه 

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه

شما چطوری ازدواج کردیم من ازدواجو مگر تو خواب ببینم 

دعایی چیزی بهم یاد بدید تو رو قرآن 

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبی نیستم ولی با همون حجاب هم میشه پوست براق و قشنگی داشت و تیپ و استایل خوشکل ‌.. ب پوستت خیلی برس لباسای با حجاب و خوشکل تو اینستا خیلی دیدم ... 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

عزیزم تا مجردی یه درد داری اونم شوهر نداشتنه 

اما متاهل شدی هزار تا درد داری دیگه 

نی نی سایتو نگاه کن از زندگی سیر میشی والا از بس مینالن 

خودمم مجردم امروز والا خدا رو شکر کردم که کسی تو زندگیم نیست بی دغدغه و راحتم

شما چطوری ازدواج کردیم من ازدواجو مگر تو خواب ببینم  دعایی چیزی بهم یاد بدید تو رو قرآن& ...

چله نادعلی خوبه ...برات حمد میخونم یه مرد خوب مثل خودت گیرت بیاد که پاکی و متانت تو رو روی چشم بذاره

دردم از یارست و درمان نیز هم

خب عزیزم یکم به خودت برس نمیگم ارایش غلیظو اینا ولی به چهره ات برس خوب به نظر بیای 

این که به خودت نمیرسی به خاطر افسردگیته درمانش کن 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

شما چطوری ازدواج کردیم من ازدواجو مگر تو خواب ببینم  دعایی چیزی بهم یاد بدید تو رو قرآن& ...

ب این چیزا نیس ک اون چون مذهبی هس خاستگار داره اون یکی نداره 

شما دنبال دعای خوب باش من نمیشناسم دعایی

چند سالته؟