2777
2789
عنوان

فقط مذهبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 153 پست
یه چیزی بهت بگم؟؟  اول که عزیزم میتونی هم باحجاب باشی هم خوشتیپ  دوم که نگران صحبت ...

چی بگم دلم خونه 

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه

شاید دیگه زیادی مذهبی هسی ک خونوادت اینطوری میگن. هرچیزی ب اندازش خوبه

ب پوستت برس، ی کرم یا اگ نخواسی ی ضدافتاب زدن (رنگیش) فک نکنم مذهبتو بهم بزنه.. مرتب و شیک باش

ب دندونات برس و ..

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هجده  تو رو خدا نگین زوده من تو این خونه دارم خل میشم

شما الان ب فکر درس و دانشگاه باش دیگه خیلی کمه این دوره زمونه تو این سن شوهر پیدا بشه بخاطر مسایل اقتصادی اقایون خانمای رو میگیرن ک ی درامدی داشته باشن

شما درس بخون برو سرکار مطمن باش انقدرررر موقعیت های مختلف برات پیش میاد 

مذهبی نیستم اما زیادم سخت نگیر عزیزم هرچیزی ب اندازش افراطی رفتار نکن  یکم ب خودت برس منظورم

افسرده امبعدم من اونجوری نیستم یکم به خودم برسم خوشگل بشم خیلی زشتم 

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه

آدمهایی هستن که دنبال دختر های محجبه هستن دختر من محجبه س واصلا آرایش نمیکنه وخواستگار در ماه حداقل ۲ تا داره 

دخترم شما کار خوبی میکنی که محجبه هستی بدون که خدا یاورت بهتر بیشتر تو جامعه باشی مثلا مسجد زیاد برو 

حالا باسه اینکه خواستگار برات بیادپیشنهاد میکنم سوره طاها رو ۲۱ روز بخون 

شاید دیگه زیادی مذهبی هسی ک خونوادت اینطوری میگن. هرچیزی ب اندازش خوبه ب پوستت برس، ی کرم یا اگ نخو ...

نه خیلی هم نیستم حجاب می کنم 

ولی شما منو ندیدی من به خودم برسم بازم زشتم 

آدمهایی هستن که دنبال دختر های محجبه هستن دختر من محجبه س واصلا آرایش نمیکنه وخواستگار در ماه حداقل ...

خوش به حال دخترت ماشاالله 

من حسرت دارم یه خواستگار داشته باشم 

خدا کجاست ؟؟

من خودم باحجاب شدم و نماز میخونم و... ولی اقوام و خونوادم اصلا اینطور نیستن خیلی اذیت میشم چون دائما مسخرم میکنن مخصوصا خاله هام و همش میگن در بیار در بیار هی میگم راحتم ...

حالم دیگه ازشون داره بهم میخوره 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
نه خیلی هم نیستم حجاب می کنم  ولی شما منو ندیدی من به خودم برسم بازم زشتم

در حد کرم زدن هم ارایش نمیکنی ینی؟ یا حداقل اصلاح صورت... منظورم ابرو نیست

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂